punkbooster
Black Rose Dying
- Член од
- 10 декември 2009
- Мислења
- 845
- Поени од реакции
- 29
Кога ќе излезе има некој податоци?
TBA 2012...така да има време, до тогаш има што да се игра, поготово од овој месец, Dragon Age 2, Crysis 2, AC: BrotherhoodКога ќе излезе има некој податоци?
То шо го гледаш по торенти е демо. Dragon Age 2 ќе излези на 8 март во америка и 11 март во европа. Иначе играта графички изгледа одлично според мене т.е понапред од DA:O светлосни години. Дијалозите се горе долу изменети, односно за разлика од ориџинс овде карактерот има глас ама има едно ко икончина до секој одговор за да знајш каков ќе биди одговорот, ако е прашалник ќе биде прашајње. За други работи мејџот е изменет во тоа што аое магиите не можат да направат демиџ на твојата група па можиш слободно fireballs и такви работи да си пушташ. Има некакви си комбоа исто ама ги немам испробано.Како е Dragon Age 2? Гледам ја има по торенти ја проба некој?
Он убаво гледа по торенти, за PS3 и Xbox ја има веќе 2-3 дена, а за PC излезе CLONE-DVD вчера, ама без крак. За пиратски игри, те молам не се води по официјални датуми.То шо го гледаш по торенти е демо. Dragon Age 2 ќе излези на 8 март во америка и 11 март во европа. Иначе играта графички изгледа одлично според мене т.е понапред од DA:O светлосни години. Дијалозите се горе долу изменети, односно за разлика од ориџинс овде карактерот има глас ама има едно ко икончина до секој одговор за да знајш каков ќе биди одговорот, ако е прашалник ќе биде прашајње. За други работи мејџот е изменет во тоа што аое магиите не можат да направат демиџ на твојата група па можиш слободно fireballs и такви работи да си пушташ. Има некакви си комбоа исто ама ги немам испробано.
Не , нема поврзаност , освен сетингот(светот)Гледам излезе Dragon Age 2 за ПЦ, но прашањето ми е дали е потребно да се игра и првиот дел (дали приказната е поврзана) ?
Не ми е јасно што збориш друже.GTS 250 има DirectX 10 ама џабе. Пак не е игриво иако препорачано е 8800GTS. Се ми штима мозокот да не ми прави напојувањето проблем, пошто поседувам Hantol 720W :kesa:
Ќе треба нова графичка да си купам, а сега за сега (како на сликата на предходен пост) ќе ја терам.
Пробав на DirectX 11 сетинг, High графика и резолуција 1440x900 но сецкаше многу. Незнам што се случува стварно.Не ми е јасно што збориш друже.
Јас имам HD3850, со 256 GDDR3 и ја играм на High при 1680*1050 резолуција. Како твојава не иде на High, стварно не можам да сфатам.
Да пробаш со најновите (БЕТА) драјвери и DirectX 11 сетинг?
Гледам и други се жалеа со Nvidia графички...
Не знам, ама не се лажи дека графичката ти е слаба. Кога ми рикна мојата (ја опраив, не прашувај како), сакав да зимам GTS250/450, па ми рекоа дека е околу 2,5 пати појака од мојава.Пробав на DirectX 11 сетинг, High графика и резолуција 1440x900 но сецкаше многу. Незнам што се случува стварно.
Ќе пробам со бета драјверите, па ќе видам.