iLoveРАКОМЕТ
kajganer
Епа ако сакаш таму да ти пише ке треба да си слушаш на " Windows Media Player ".Да...:helou:
Ти на „ Winnamp “ ли слушаш ? Или „ BsPlayer “.
Бтв прифаќе само на „ media player “.:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа ако сакаш таму да ти пише ке треба да си слушаш на " Windows Media Player ".Да...:helou:
Е па тоа е проблемот, пуштам песни преку Медиа Плеер, а не сака да се појавува песната на Месинџерот.Епа ако сакаш таму да ти пише ке треба да си слушаш на " Windows Media Player ".
Ти на „ Winnamp “ ли слушаш ? Или „ BsPlayer “.
Бтв прифаќе само на „ media player “.:smir:

Eпа знам што е работата.Е па тоа е проблемот, пуштам песни преку Медиа Плеер, а не сака да се појавува песната на Месинџерот.![]()
или пак во медиа плеерот во плугинс треба да чекираш windows live messenger :helou:Е па тоа е проблемот, пуштам песни преку Медиа Плеер, а не сака да се појавува песната на Месинџерот.![]()
Eпа знам што е работата.
Таму кај што ти пише " Personal Message " и има на крајта едно цртичка. на доле.. i и ке стиснеш таму и има 2 работи. и ке го Штиклираш првото .. и пушти си музиче:helou::smir:
[/quote]Хакерчиња... тоа се прави со програма клик за да ја симнете :helou:
Јас имам верзијата 8.1 и кога ќе пуштам некое музиче, не ми се појавува името на песната на топик. Помош??
Штиклирано беше, ама веќе готово, не е важно повеќе.... завршив работаAj оди Options>Personal и види дали е стиклирано Show song information from Windows Media Players as a personal message ако не е стиклирајго.

Да да за винамп е, не сметав дека би ти била потребна било каква програма за да ти работи медиа плеерот т.е да ти се покажува тоа што го слушаш преку медиа плеерШтиклирано беше, ама веќе готово, не е важно повеќе.... завршив работа![]()

Нема проблем братче:baeh::helou::smir:Убаво ми е што направи.ТоРпЕдО, фала ти што се потруди да ми помогнеш:helou:, ама тие ми беа претходно штиклирани, проблемот беше тоа што во Медиа Плеерот не ми бил чекиран Месинџерот. Точен одговор, GODLIKE, ти благодарам и на тебе:helou:.
Apocalipto, за што точно служи оваа програма? Дали и ако пуштам некоја песна на Winamp, би можела песната да ми се појави на Personal Message на Месинџерот?
как се вика тај плугин?:smir: