MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа ако сакаш таму да ти пише ке треба да си слушаш на " Windows Media Player ".
Ти на „ Winnamp “ ли слушаш ? Или „ BsPlayer “.
Бтв прифаќе само на „ media player “.:smir:

Епа ако сакаш таму да ти пише ке треба да си слушаш на " Windows Media Player ".
Ти на „ Winnamp “ ли слушаш ? Или „ BsPlayer “.
Бтв прифаќе само на „ media player “.:smir:
Е па тоа е проблемот, пуштам песни преку Медиа Плеер, а не сака да се појавува песната на Месинџерот. :toe:

Е па тоа е проблемот, пуштам песни преку Медиа Плеер, а не сака да се појавува песната на Месинџерот. :toe:
Eпа знам што е работата.
Таму кај што ти пише " Personal Message " и има на крајта едно цртичка. на доле.. i и ке стиснеш таму и има 2 работи. и ке го Штиклираш првото .. и пушти си музиче:helou::smir:

или пак во медиа плеерот во плугинс треба да чекираш windows live messenger :helou:

Eпа знам што е работата.
Таму кај што ти пише " Personal Message " и има на крајта едно цртичка. на доле.. i и ке стиснеш таму и има 2 работи. и ке го Штиклираш првото .. и пушти си музиче:helou::smir:

Хакерчиња... тоа се прави со програма клик за да ја симнете :helou:
[/quote]

ТоРпЕдО, фала ти што се потруди да ми помогнеш:helou:, ама тие ми беа претходно штиклирани, проблемот беше тоа што во Медиа Плеерот не ми бил чекиран Месинџерот. Точен одговор, GODLIKE, ти благодарам и на тебе:helou:.
Apocalipto, за што точно служи оваа програма? Дали и ако пуштам некоја песна на Winamp, би можела песната да ми се појави на Personal Message на Месинџерот?

Јас имам верзијата 8.1 и кога ќе пуштам некое музиче, не ми се појавува името на песната на топик. Помош??

Aj оди Options>Personal и види дали е стиклирано Show song information from Windows Media Players as a personal message ако не е стиклирајго.

Aj оди Options>Personal и види дали е стиклирано Show song information from Windows Media Players as a personal message ако не е стиклирајго.
Штиклирано беше, ама веќе готово, не е важно повеќе.... завршив работа:)

Штиклирано беше, ама веќе готово, не е важно повеќе.... завршив работа:)
Да да за винамп е, не сметав дека би ти била потребна било каква програма за да ти работи медиа плеерот т.е да ти се покажува тоа што го слушаш преку медиа плеер :D

Треба и у медиа плеер да наместиш, tools/plug-ins па да стиснеш за windows live messenger

ТоРпЕдО, фала ти што се потруди да ми помогнеш:helou:, ама тие ми беа претходно штиклирани, проблемот беше тоа што во Медиа Плеерот не ми бил чекиран Месинџерот. Точен одговор, GODLIKE, ти благодарам и на тебе:helou:.
Apocalipto, за што точно служи оваа програма? Дали и ако пуштам некоја песна на Winamp, би можела песната да ми се појави на Personal Message на Месинџерот?
Нема проблем братче:baeh::helou::smir:Убаво ми е што направи.

Moжете и преку винамп да ви покажува што слушате.едноставно ви треба плугин .

Се нервирам со проклетово.. пишуам пораки, не стигаат... не е до нетот, реконект напраив... чаре?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom