На неодамна завршениот GDC саем, компанијата Bethasda Softworks престави еден нов наслов и сосема нов концепт на игра.За нивните потреби оваа игра ја разви програмерската куќа inXile.Новата игра се вика Hunted:The Demon's Forge и планирано е да биде достпана за Xbox 360, Playstation 3, и PC платформите.Интересно за оваа игра е тоа што таа игра се игра во пар.Фокусирана е на традицијата на играње на Dunegons and Dragons при што во главните улоги се наоѓаат 2 хероја:
E'lara и Caddoc.E'lara е женски лик со мошне актрактивен изглед додека Caddoc е типичен снагатор со изразени мускули.Двајцата играчи кои ја играат оваа игра можат да пронајдат пар и онлине и да ги пробаат силите.Е сеа кој знае кога искача играа нека пише...Никаде неможам да најдам relase...Али ко што гледав сликички има и добра графика
E'lara и Caddoc.E'lara е женски лик со мошне актрактивен изглед додека Caddoc е типичен снагатор со изразени мускули.Двајцата играчи кои ја играат оваа игра можат да пронајдат пар и онлине и да ги пробаат силите.Е сеа кој знае кога искача играа нека пише...Никаде неможам да најдам relase...Али ко што гледав сликички има и добра графика