Препораки за игри

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
Мене па обратно, и двете ми се свиѓаа. Lost Planet 2 поише дека ми се свиѓаше кецот а оваа ми изгледаше како more of the same. А Bayonetta е закон, многу комбоа има, зошто заебаваш, можеш да зимаш оружја што ќе паднат од криповите плус имаш сопствен арсенал (ок у демото има само меч и пиштоли али у целосната ваљда има повеќе), тоа со пиштолите на нозе е закон, па коа ке почнеш да се вртиш на сите страни. Мене мноооогу ми се свиѓаше, би рекол боље од DMC, малце полоша од God of War.

Добро, тоа први импресии ми беа. Баш сега ќе ја уклучам пак да видам дали ќе ми се подобри мислењето.

Член од
6 мај 2008
Мислења
320
Поени од реакции
9

Преска го изиграв демото, добра е, ме потсеќа на God of War особено кога треба да се контролира еден ѕвер и со него се тепаат малите чудовишта :). Излага февруари 2010.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661

Преска го изиграв демото, добра е, ме потсеќа на God of War особено кога треба да се контролира еден ѕвер и со него се тепаат малите чудовишта :). Излага февруари 2010.
Вчера разгледував демоа на Live ама не ја видов. Го има демото за ХВОХ?

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33
Serious Sam HD
Добро познатата хрватска пуцачина, најдобра на сите времиња, ќе ја пуцаме во High Definition :vozbud:

Погледнете за што се работи. Се шушка дека на 11 Ноември ќе ја има, па видечемо. :)
Излезена?
Ја има некој пробано?
За тие што ги немаат играно претходните Serious Sam, можеби нема да им се допаѓа..
Играва е класика.. Пуцачина у права смисла на зборот х)

Член од
6 мај 2008
Мислења
320
Поени од реакции
9
Вчера разгледував демоа на Live ама не ја видов. Го има демото за ХВОХ?
Не, демото за XBox како што разбрав од Invisible Walls излегува на нова година. Инаку и они рекоа дека многу потсеќа на God of War.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
Не, демото за XBox како што разбрав од Invisible Walls излегува на нова година. Инаку и они рекоа дека многу потсеќа на God of War.

Добро, ќе се стрпиме до нова година. Штом е слична на God of War тогаш мора да е добра.

Излезе целата верзија по торенти.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Баш сега сакав ати графичка да купам :tapp:. Некоја постара нема :nesum:?
Не е до графичките до играта е. Ама и онака Saboteur е за никаде, види филмчиња со гејмплеј и доволно е да заклучиш дека е за никаде. Барем мене така ми изгледаат.

Ако бараш нешто како Хитман, моја моја препорака е Splinter Cell серијата игри. Досега има 4, а понови од 2005та се 3тиот и 4тиот.
Можиш да ги видиш и Rеsident Evil 4 и 5 (постарите ги има само за конзоли) само наместо луѓе, тепаш зомбиња. Тоа е разлика со Хитмен.

А незнам шо е финтава со годините. Џоа игрите пред 2005та не чинеле. Е обратно е. Ако сега пример 2% од игрите кои излегле чинат (зедов некоја бројка колку за пример), пред 10 години процентот бил забележително поголем.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Не е до графичките до играта е. Ама и онака Saboteur е за никаде, види филмчиња со гејмплеј и доволно е да заклучиш дека е за никаде. Барем мене така ми изгледаат.

Ако бараш нешто како Хитман, моја моја препорака е Splinter Cell серијата игри. Досега има 4, а понови од 2005та се 3тиот и 4тиот.
Можиш да ги видиш и Rеsident Evil 4 и 5 (постарите ги има само за конзоли) само наместо луѓе, тепаш зомбиња. Тоа е разлика со Хитмен.

А незнам шо е финтава со годините. Џоа игрите пред 2005та не чинеле. Е обратно е. Ако сега пример 2% од игрите кои излегле чинат (зедов некоја бројка колку за пример), пред 10 години процентот бил забележително поголем.
Splinter Cell единствено Pandora tomorrow ми се допадна ептен многу и ја поминав за 1 недела. Иначе сеа ме тераш да ги вртам и другиве делови :) . А за resident evil неможам да ги најдам постарите делови за пс2. Четворката ја играм само кога неодам нашкола односно кога сум болен(како традиција ми е :) ).А за тоа во право си од 2005 навака нема ништо ново во игриве(освен графиката се разбира). Све лоши копии на оригиналите(освен Crysis)

S

smart ass

Гостин

Закон...а и вторио и третио дел не се лоши

А да i Rainbow six е супер....од АН-94 до кинеското Т-90...вие бирате.

таа ја заиграв уште на плејстејшн 1....

на времето.....

кој сака да се поангажира....препорачани се.Тоа е реалистична игра,2 дел,3- иот.

За стратегија,ако сакате истотака реалистична

Толку-поздрав.

Kajgana Shop

На врв Bottom