Препораки за игри

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Излезена?
Ја има некој пробано?
За тие што ги немаат играно претходните Serious Sam, можеби нема да им се допаѓа..
Играва е класика.. Пуцачина у права смисла на зборот х)
Излезе играва пред еден месец, на 24 Ноември мислам, јас ја зедов пред некој ден и ја играм сега.
Првита два ги немам играно цели (едната кај другар малце ја играв, другата демо), ама оваа ќе ја играм. Брза хардкор пукачка игра. Во последно време вакви не прават.
Римејк на првиот дел со подбрена графика. Енџинот е Serious Engine 3, најнов од тоа студио, правен за оваа игра. Има детални модели и текстури, HDR итн. И се игра на вискои резулуции (1920x1200)

Колку што видов, после нецела недела по објавувањето на оваа, Croatem најавиле Serious Sam HD: The Second Encounter

ПС, сликче

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Видетеа оваа Just Cause 2.Eве уште една опен ворд игра навистина е добра...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Ме интересира дали ја има некој играно
и какви импресии има од играва.

А да и за Saw да прашам дали ке се игра на лаптопов-core2duo 2.0,3 gb ram и gma 4500mhd( да не ја спуштам за џабе).

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ме интересира дали ја има некој играно
и какви импресии има од играва.

А да и за Saw да прашам дали ке се игра на лаптопов-core2duo 2.0,3 gb ram и gma 4500mhd( да не ја спуштам за џабе).
Добра е Manhunt 2, правиш покољ, добра е за опуштање, а SAW ќе ти ја тера без проблем.

ЏамПЏет

DeaDShoT
Член од
2 декември 2009
Мислења
653
Поени од реакции
89
Абе која игра мислете дека ќе ја биде за Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz, 1,00 GB of RAM

играта да биде акција или нешто интересно. стратегија не доаѓа у обзир. :nenene:

Добра е Manhunt 2, правиш покољ, добра е за опуштање, а SAW ќе ти ја тера без проблем.
Играл сам ManHunt 1 не ми е баш интересна.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
Препорачајте некоја игра аавнтура или друго нешто, која ќе e компактибилна со Windows 7.

Член од
21 декември 2008
Мислења
550
Поени од реакции
22

Aliens vs Predator

I am alive

Star Trek Online

Сите треба да излезат во 2010

ViktorRedDEvil

Red Army
Член од
10 октомври 2009
Мислења
383
Поени од реакции
8

Igrata ja neam simnato ama ke ja simnam koj saka vakvi igri so vozenje kamioni mislam deka e dobra

Inaku igrata e nova

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Igrata ja neam simnato ama ke ja simnam koj saka vakvi igri so vozenje kamioni mislam deka e dobra

Inaku igrata e nova
Само што ја има на РУСКИ јазик, уште нема излезено на англиски, се надевам дека ке излезе или барем некој пач

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Sigurno ja ima i na angliski verzija sigurno ne e pravena igrava vo rusija.
Баш во Русија е правена, така да не измислувај работи колку да се најдеш во муабет. Допрва ќе биде издадена надвор од Русија.

Kajgana Shop

На врв Bottom