Препораки за игри

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
На форумов мислиш? :)

Јебига, таква е полисата, не смее ни побарувања сега. :(
Не...... не на форумов....

....на замунда, арена, мининова.......итн......нешто закон ги фанал или има инфлација на нови игри.....

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Не...... не на форумов....

....на замунда, арена, мининова.......итн......нешто закон ги фанал или има инфлација на нови игри.....
Не бе, кај мене се е ок:toe: (освен на мининова)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Нема игри, тоа е...
Никогаш не сум ги разбирал. Си викам ае кога ќе поучам економија малце, ќе им ја сфатам логиката...али не бе.

Кога луѓето највеќе купуваат, е БАШ тогаш нема нови игри. Пример сега да излезе некоја просек игра како The Saboteur, Saints Row 3 бла бла...ќе биде најпродавана само зашто нема ништо друго ново.
Стварно не им ја сфаќам логиката. :)

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Никогаш не сум ги разбирал. Си викам ае кога ќе поучам економија малце, ќе им ја сфатам логиката...али не бе.

Кога луѓето највеќе купуваат, е БАШ тогаш нема нови игри. Пример сега да излезе некоја просек игра како The Saboteur, Saints Row 3 бла бла...ќе биде најпродавана само зашто нема ништо друго ново.
Стварно не им ја сфаќам логиката. :)
Знаат тие что прават ;) btw кај мене има секаде торенти освен на мининова..

?

..........

Гостин
Аман луѓе, дајте некој предлог незнам шо да играм.......се изиграв...:nesvest:

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Ako moze nekoja igra da mi preporacate kom mi e :
Intel (R)Core(TM)2 CPU T5600 @ 1.83 GHz
Ram 1 GB
Graficka:Intel(R) Graphics so 128 Mb memorija

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
koj sakas fico predlozi nesto ti sto igras ili nesto sto ti ostavilo dobar vpecatok :D fala mn
Ок,

можеш Battlefield 2, одлична FPS игра со бесплатен мултиплеер..
После можеш Torchlight, супер hack&slash, нова, а не бара многу јак компјутер. Со коли можеш да пробаш NFS Undercover 2 или Most Wanted.. Супер игрици.. Од маливе пробај ги Machinarium, Trine, World of Goo.. Овие се повеќе за губење време.. И така..

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Fala za pomosta ama moze da mi predlozite nekoja strategija ? Do sega igrav Civilization IV taka da taa otpaga i bilo koja strategija osven Age Serialot. Fala

Kajgana Shop

На врв Bottom