- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
На форумов мислиш?Што стана со торентите.......труба е......нигде ништо нема.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Јебига, таква е полисата, не смее ни побарувања сега.
На форумов мислиш?Што стана со торентите.......труба е......нигде ништо нема.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не...... не на форумов....На форумов мислиш?
Јебига, таква е полисата, не смее ни побарувања сега.
Не бе, кај мене се е ок (освен на мининова)Не...... не на форумов....
....на замунда, арена, мининова.......итн......нешто закон ги фанал или има инфлација на нови игри.....
Никогаш не сум ги разбирал. Си викам ае кога ќе поучам економија малце, ќе им ја сфатам логиката...али не бе.Нема игри, тоа е...
Знаат тие что прават btw кај мене има секаде торенти освен на мининова..Никогаш не сум ги разбирал. Си викам ае кога ќе поучам економија малце, ќе им ја сфатам логиката...али не бе.
Кога луѓето највеќе купуваат, е БАШ тогаш нема нови игри. Пример сега да излезе некоја просек игра како The Saboteur, Saints Row 3 бла бла...ќе биде најпродавана само зашто нема ништо друго ново.
Стварно не им ја сфаќам логиката.
Кој жанр.. ?Ako moze nekoja igra da mi preporacate kom mi e :
Intel (R)Core(TM)2 CPU T5600 @ 1.83 GHz
Ram 1 GB
Graficka:Intel(R) Graphics so 128 Mb memorija
koj sakas fico predlozi nesto ti sto igras ili nesto sto ti ostavilo dobar vpecatok fala mnКој жанр.. ?
Ок,koj sakas fico predlozi nesto ti sto igras ili nesto sto ti ostavilo dobar vpecatok fala mn
Пријателски предлог а да си земеш ти една нова графичка 9600gtx,9800gt...Ako moze nekoja igra da mi preporacate kom mi e :
Intel (R)Core(TM)2 CPU T5600 @ 1.83 GHz
Ram 1 GB
Graficka:Intel(R) Graphics so 128 Mb memorija
Пробај ја Cossacks: Back to War. Стара стратегија, али добраFala za pomosta ama moze da mi predlozite nekoja strategija ? Do sega igrav Civilization IV taka da taa otpaga i bilo koja strategija osven Age Serialot. Fala
Sum ja igral Cossacks i toa bas toj del Back to War ama ne mi ostavi bas koj znae kakov vpecatok no sepak falaПробај ја Cossacks: Back to War. Стара стратегија, али добра