максовизија
Lunatic
- Член од
- 14 декември 2008
- Мислења
- 1.709
- Поени од реакции
- 126
Crysis, Bioshock (poveke avanturisticka)
Ако сакаш first-person акциона RPG, пробај ја Fallout 3.Некоја игра да ми кажите.Интересна акциона игра во прво лице не COD.Со интересна приказна.
Tomb RaiderНекоја игра да ми кажите, како шо се Prince of Persia и Assassin's Creed. Така нешо да е играта. Фала. :smir:
Јас ја завршив најновата Silent Hill Homecoming... Играта е супер... Темата исто така... Јас ја симнав преку Торент и имаше мал проблем со звукот кога ќе се филмува... Дали јас таква верзија сум симнал незнам... Но воглавно играта според мене е СУПЕР... 9 од 10...Некој да каже импресии за новата Silent Hill?
Што е добро, што е лошо, игривост......
Почекај уште малце да излезе Mirror's EdgeНекоја игра да ми кажите, како шо се Prince of Persia и Assassin's Creed. Така нешо да е играта. Фала. :smir:
Ништо посебно не ми беше мене... (Лоша) Копија на GTA сместена во времето во кое се одвива дејството на The Godfather. Ми здосади после некој ден играње.Godfather 1 леле каква е ѕверска:back: продолжив денеска да ја играм 45 % сум underboss сеа ги темап тие др мафии ајде уште малце па 2ка ке излезе :helou:
Tomb Raider
Сум ја играл Tomb Raider (не знам кој дел) и не ме бендиса нешо многу т.е. ја баталив уште дента. Друга да кажиш? :smir:Почекај уште малце да излезе Mirror's Edge
Брате играта е МАФИА, и според мене игра која секогаш ке биде инСум ја играл Tomb Raider (не знам кој дел) и не ме бендиса нешо многу т.е. ја баталив уште дента. Друга да кажиш? :smir:
А за Mirror's Edge одвај чекам .
П.С. Не знам точно кај да го пишам ова, па ајде си реков овде.
Барам една игра, ама незнам како се викаше. . Дејството беше негде 50-60 години и прво си таксист. И сега така си чекаш муштерии и "оп" ти влегвит двајца мафиози. Ти викаат да бегаш од таму некој другите мафијаши. Па кога ќе му избегаш, се приклучвиш на овие шо си му помогнал, итн. Стигнав до пола тогаш негде и ми го затворија интернет кафето. Сега сакам да си ја довршам.
Знае некој која е играва? Никако да ми текнит како се викаше.... :smir: