Ако некој во ЈБТ знае кога јас германски а кога другата половина од класот, глава сечам. Ако е како што мислам, во среда и вторник немам прв час и затоа до седми ќе дремам.
Фрос, како што јас знам, продолжителен германски ќе имаме во вторник прв час, а вие (почетен германски) имате во среда последен. Бидејќи, германски продолжителен од 9ката имаат исто така прв час германски во вторник, што значи бидејќи сме малку ќе мора да бидеме помешани со нив. За во четврток никој освен Лилјана не знае кој има прв час, а кој последен.
...phew :nesvest:
Инаку денов пројде одлично. :лалала: Се видов со некои другарки со кои не сум се видела цело лето. Потоа продолживме на кафе, се разбира

Па да не се повторувам со Џену, распоредот си го мразам и се надевам дека ќе се смени :se_ molam
Не ми се допадна што германски ни е сменета професорката (Мис ју Цаци

) и што ќе морам да го трпам Драги - математика цели 90мин. :shout: Ќе биде како досаден фудбалски натпревар со резултат 0:0 :pos2:
Едвај чекам да ги спознаам новите предмети, секогаш ми се интересни. Со новите професори би требало да немам проблеми. :/:
Мислам дека се на се, годинава се би требало да помине в ред.. Последната година од средно образование..

:шмрк: