..коај сум сам пуштам музика до даска...играм низ цел стан...само се расфрлуам со алишта..пробуам ствари..глупости..обожавам кога сум сама....ама у задње време ретко се дешава...а мн е јако ако си сам..па да викнеш дома ле..брат јако е
pustu muziku, setam gol (ako sam SAM), ili soberu drustvo pa se napiemo i napusimo kako goveda:pos2::pos2::pos2:
sve zavisi koj e slobodan da dojde, i za sto e raspolozen
:pusk::pusk::pusk:
Еве денес бев сама дома и цело време се излежавав на кревет и гледав тв,а да и читав книга...ама има денови кога сум расположена пуштам музика до даска и си кулирам или ќе викнам некоја другарка на кафе да трачараме.
Кога сум сама дома ама баш никогаш не ми е досадно. Ако сум расположена собирам друштво кај мене, ако не, тогаш ќе си сварам кафе, ќе си пуштам гласна музика, ќе си запалам цигар и си играм цело време.
Периодот од мојот живот што најмногу го посакувам а го имав доста летовотогаш се пушта музика до даска што се вика не шетам гол иам проѕирни завеси па може да уплашам некој:pos2::pos2:се собира друштво и се пуши, пие игра сони и што ти не едноставно обожавам да сум сам
Бидејќи станот е така поделен,во мојот дел сум секогаш сам,така да everyday life,пиење млеко од картон,шетање по боксерки,рокање музика,праење психоанализи...
А кога сум сам-сам,тогаш не бега филм или фудбал со другари или девојката.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.