На Канал 5+ имаш Металург - РеноваПренос некоја утакмица да не ќе има на некоја телевизија?
Абе глупердо престани да ми глумиш као вие сте биле светци.. имате најмизерна екипа у цела лига и се знае кој е тренер,тренер е тој што со Хари изнамести неколку утакмици у Европа...И кој ни е тренер.... кои се врските со него, што направи тој тренер за ние да имаме добивка оваа сезона од Хари...?
Ајде објасни малку за сите нас кои не знаеме!
И преиспитај се малку кои пишуваш овакви глупости!
Основно школо имаш завршено ти момче младо?Абе глупердо престани да ми глумиш као вие сте биле светци.. имате најмизерна екипа у цела лига и се знае кој е тренер,тренер е тој што со Хари изнамести неколку утакмици у Европа...
Што има врска фудбалот со моето образование???:pos2: Ајде престани да се срамиш пред сите...на сите ние јасно каква е оваа наша прва лига.Основно школо имаш завршено ти момче младо?
Има има и то многу причини....Што има врска фудбалот со моето образование???:pos2: Ајде престани да се срамиш пред сите...на сите ние јасно каква е оваа наша прва лига.
п.с Честито заслужена титула на Шкендија (заслужено заш изиграја "најферски" oд екипите што се бореја за титула:smir
:pos2::pos2: Добро добро..упорен си неможем со тебе!Има има и то многу причини....
Ако немаш Основно завршено или си поремногу мал за да знаеш кој е Хаџиристевски а кој е Христовски!
Или пак ако немаш основно звршено тогаш другата варијанта ти го оправдува твоето понашање во предходниот пост!
Нема потреба да ме цитираш ме мрзи да ти ги пријавувам мислењата!
Сето ова ти е убаво напишано но сепак има еден мал проблем!Vardar i Pelister ostanuvaat vo ligata. NArednata sezona kje broi 14 ekipi. Ne s esoopstuva seuste oficikalno zaradi kakva takva regularnost do krajot na prvenstvoto. Ova e od covek delegat FFM (prijatel moj) koj pred 2 casa se vidovme i po razgovorot do kaj stignala makedonskava liga da VArdar ispadne odgovorot mu bese deka nema da ispadne nikoj, na poslednata sednica vo Ohrid e odluceno prosiruvanjeto na ligata, samo se ceka pogoden moment da se soopsti toa. Covekot go poznavam dolgo vreme taka da informacijata treba da e epten verodostojna.
БББ бојкотираат против управата,така да нема да имаш среќа да ги видиш и во случај да дојдат!epa sega ostanuva da vidime kako ke go prestavuvat nashata drzava vo Evropa ovie timovi...
Shkendija
Metalurg
Renova
Rabotnicki/Teteks
mislim deka Metalurg ke bide najdobriot prestavnik za Evro Liga a za Shkendija ke igra vtor krug i mislim deka ke igra so Shampionot na Hrvatska, vtoroto mesto od Skotska...i nekoj drugi drzavi ...
JA GO sAKAM DINAMO ZAGREB VO SKOPJE...Malce rivalstvo so BBB (SE SHALAM)
druze ne se pali odma ...ako igrame ke gi vidime i ps.clen sum od bbb inace imam dvojno drzavjanstvo i makedonsko i hrvatsko....rabotam so toa da postavime vrski so niv ...ii skoro sigurno ke bidne i toaБББ бојкотираат против управата,така да нема да имаш среќа да ги видиш и во случај да дојдат!
Освен Работнички, ниту една друга наша екипа нема шанси да помине барем едно коло... Не дека Работнички се јаки, туку се во групата на екипи кои ќе бидат носители и ќе имаат можност да играат со екипи од Андора, Фарски Острови, Луксембург, Албанија и други фудбалски вукојебини.epa sega ostanuva da vidime kako ke go prestavuvat nashata drzava vo Evropa ovie timovi...
Shkendija
Metalurg
Renova
Rabotnicki/Teteks
mislim deka Metalurg ke bide najdobriot prestavnik za Evro Liga a za Shkendija ke igra vtor krug i mislim deka ke igra so Shampionot na Hrvatska, vtoroto mesto od Skotska...i nekoj drugi drzavi ...
JA GO sAKAM DINAMO ZAGREB VO SKOPJE...Malce rivalstvo so BBB (SE SHALAM)