Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Па знам дека имате албанци во националниот,нема лошо така требва ....И ние имаме арменци,власи,турци,играт за нас ,ако си добар играш :) Шакири е легенда бре,играше за нас во ЦСКА ! Ги изпуштихте Орхан Мустафи,Блерим Джемаили ,Ертон Феjзулаху и Самир Фазли ...или не ? Зашто не сакат да играт за вас ,косовари ли са ?
П.С. Ултрасите кои што са со вас са македонски албанци ,нали ...или и косоварите са со вас?

Косоварите се у Косово!

Гледам многу добро ги знаеш албанските играчи... браво за тебе :)

Косоварите се у Косово!

Гледам многу добро ги знаеш албанските играчи... браво за тебе :)

Не бре ,имам предвид дали са родени во Косово и за тоа да не сакат да играт за МК... :)Па знам доста играчи од целиот свет :) Пола од младежкиот тим на Швеjцариja са албанци,исто така албанци играт за Норвежка,Швециа ,Финландиа,Австриа,Црна Гора и т.н :)

Па знам дека имате албанци во националниот,нема лошо така требва ....И ние имаме арменци,власи,турци,играт за нас ,ако си добар играш :) Шакири е легенда бре,играше за нас во ЦСКА ! Ги изпуштихте Орхан Мустафи,Блерим Джемаили ,Ертон Феjзулаху и Самир Фазли ...или не ? Зашто не сакат да играт за вас ,косовари ли са ?
П.С. Ултрасите кои што са со вас са македонски албанци ,нали ...или и косоварите са со вас?

za sto ni se,imame nie dovolno drugi 100 pati pokvalitetni,toa go pokazuvaat i poslednite rangiranja.POzz

Не бре ,имам предвид дали са родени во Косово и за тоа да не сакат да играт за МК... :)Па знам доста играчи од целиот свет :) Пола од младежкиот тим на Швеjцариja са албанци,исто така албанци играт за Норвежка,Швециа ,Финландиа,Австриа,Црна Гора и т.н :)

Сите тие што ги изброи се родени во Македонија.

za sto ni se,imame nie dovolno drugi 100 pati pokvalitetni,toa go pokazuvaat i poslednite rangiranja.POzz
Тоа са млади играчи бре,ке станат добри со времето ...Koj е по-добар од Джемаили -Парма како дефанзивен халф ,Славчо Георгиевски ли ? :toe:

--- надополнето ---

Сите тие што ги изброи се родени во Македонија.

Хехе Ертон е роден во Косово,исто така има и босански пасош :)

--- надополнето ---

Во Рода имате трима млади -бракjaта Станкови и Удринов,шо става со них ?:icon_lol:

^па и ти,што си запнал за овие играчи тоа е нивно право за која држава ќе играат и Стојчков е македонец па играше за Бугарија:toe:

а за овие од Рода тие играат за младата селекција

^па и ти,што си запнал за овие играчи тоа е нивно право за која држава ќе играат и Стојчков е македонец па играше за Бугарија:toe:

а за овие од Рода тие играат за младата селекција
Хаха,е не ,Бог Христо Македонец :pos2: Аве нивно право,ако ги селектираш од млади и им говориш ,ке играт за МК ! Турците имат 30-40 скаута caмо во Германиja :) двамата Алтинтоп ,Нури Сахин и т.н. германци ,ама играт за турците :)

^не бе,индијанец е...

само види колку турци играат во сениорската и во младите селекции на Германија а да не зборуваме за Франција,Холандија итн

--- надополнето ---

SHKENDIJA CHAMPION 2010-2011
нели е одигран само есенскиот дел од првенството или имам нешто јас пропуштно?

--- надополнето ---

75ra
викаш град Пловдив е во Македониja и Христо Стоичков е македонец :vozbud:

75ra
викаш град Пловдив е во Македониja и Христо Стоичков е македонец :vozbud:
а така значи,овај не е македонец ако е роден во Пловдив:tapp:
па што ги бараш тогаш овие другиве што се родени во Германија,Швајцарија,Холандија и тие не се македонци,турци,косовари...

VO TETOVO NIKOJ NEMA DA GO POBEDI SHKENDIJA ... EDNOSTAVNO NIKOJ NEMA DA IZLEZE POBEDEN .. :D

FORCA SHKENDIIIIIIIII ! BODOVITE OSTANUVAAT VO TETOVO ..

Ballistet 1992 TETOVE

а така значи,овај не е македонец ако е роден во Пловдив:tapp:
па што ги бараш тогаш овие другиве што се родени во Германија,Швајцарија,Холандија и тие не се македонци,турци,косовари...
Абре момак ,коj те излага дека наj-великиот Блгарски футболист е Македонец :toe:Не треси глупости :) Христо ако те чуе, какви работи ке ти каже,по-добро да не знеш:pos2: Па ке си барам коjто си сакам бре :toe::vozbud:

Стојчков е бугар колку што и Зидан е французин:kesa:
и гледај да си ги соберите вашите таленти по европа ако ги имате...:toe:

Стојчков е бугар колку што и Зидан е французин:kesa:
и гледај да си ги соберите вашите таленти по европа ако ги имате...:toe:
Целиот свет знае дека е Блгарин,само ти имаш друго мнение :toe:Безмислено е да ми говориш каквото и да е!:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom