MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ако имаш инсталирано едни... мсилам свит им беа илит ака нешто.. жива беља се... гледај деинсталирај све живо од нив и избриши ги таму кај што ти се зачувани...
сестрами едно време лудираше со овие и ми се зезна цел пц
И да проба да се најде некој да ти каже и од регистри да ги избришеш.

постои ли програм со што ќе можам да ги гледам тие што се appear

Како што ти кажаа, Messenger Discovery има таква опција само што тоа е ЛАГА! Ти кажува дека има некој што е APPEAR OFFLINE во истиот момент кога тој ти пишува. Значи ти ги покажува само оние кои ти пишуваат во моментот.

Пред некое време инсталирав некои нови смајлиња и сега секогаш кога ќе пишам : ) или : ( наместо стандардните смајлиња ми се прават некои големи и грди што ми го кочат цел компјутер, а на тој што му ги праќам ако го нема инсталирано програмчето му се покажува линк од смалито. Не знам како да ги избришам. Ги тргнав од add/remove programs во контрол панел, и програмот ми се тргна од листата на програми ама смајловцие уште функционираат. Како да ги тргнам? Хелп, плиз. Само немојте да ми кажете да го реинсталирам Еме Сенот, тоа не :)

Вака изгледа тулбарот на горенаведените:
Прегледај го приврзокот 6879

Фала :)

Kако знаеш бриши ги! Инсталирај пак Sweet IM па после избриши ги целосно зашто пуни се со ТРОЈАНЦИ!

Да со Messenger discovery ама кога како малку комплицирано е
го симнав и му мавнав unblock од firewall-от (како што има на инт страната кај што ме префрли) и пак не го бива :toe:

Како што ти кажаа, Messenger Discovery има таква опција само што тоа е ЛАГА! Ти кажува дека има некој што е APPEAR OFFLINE во истиот момент кога тој ти пишува. Значи ти ги покажува само оние кои ти пишуваат во моментот.
фала што ми кажа оти се отепав од мачење :tapp::tapp::tapp::tapp:

Постои ли некој додаток на месинџерот каде што можам на пр. од мојот хотмејл да се допишувам со некој чија е-маил адреса е од yahoo, google itn.

Постои ли некој додаток на месинџерот каде што можам на пр. од мојот хотмејл да се допишувам со некој чија е-маил адреса е од yahoo, google itn.

Па си може месенџерот без никакви додатоци. Ама тој што има меил на Google, треба со тој меил да е регистриран на MSN и толку.

daj te mi link od windows live messenger 9.0 final bez beta ili takvi slicni gluposti.ako moze brzo poso mi treba !FALA

Не можам да ги гледам сликите на мојте контакти????

Почекај малку :)

Или види у опциите дали си наместил да им ги гледаш сликите. Кога прашуваш оформи го убаво прашањето да се знае што точно бараш, што си пробал, како изгледа, кога............

Оди на Тools --> Options --> General и селектирај Show display pictures from others
То си е селектирано.Кај сите контакти како слика ми излегува следново...

Која верзија на месинџер ја користиш а која ја користат соговорниците?

И плус муабети малце со нив. Ако имаш поспора конекција по одредено време муабетење ќе ја покаже.

Имам најнова верзја на МСН(бета).

Ете ти го проблемот. Зимај го Windows Live Messenger 8.5 Build 1302 и се ќе ти биде у ред. И кажи им на сите што го имаат 9ката нека го сменат со овој. Сеа за сеа овој е подобар. :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom