Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Ajde cekame klipce od vojvodi kako navivavte da gledat i drugite ;)

@kurnazTOMCE

koga snimas od kaj ballisti ne se slusa ic ne jadi gomna ;) caooo se znae koj e koj....

CEKAM SNIMKI OD vojvodi

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Не бе шо вие,ова Комити биле,они тепаат жени и деца :wink: пхахахаха
Кај се сеа а1 да зборат,у Нерези коа беше тоа дигнаа невидена фама,една недела од уста не ги извадија Комитите:tapp:
Ебате медиумите....

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
Не бе шо вие,ова Комити биле,они тепаат жени и деца :wink: пхахахаха
Кај се сеа а1 да зборат,у Нерези коа беше тоа дигнаа невидена фама,една недела од уста не ги извадија Комитите:tapp:
Ебате медиумите....
albanski slugi ti se a1 so toa izdrkaniot velija hehe mamicata negova
sega go gledav vo albanija nesto bil intervjua mu pravele pa zboruvase kako nemale prava oni tuka kako trebalo sozivot da ima hehe a nasite kurnazi tamu kakvi prava imat

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
од што се толку јаки(се разбира Балистите) почнаа да бегаат од fight еден на еден(кога сакаа да го земат знамето)....браво НАЈАКИ СТЕ,но 10 vs 1...........

не вреди да се збори за проалбанските медиуми и новинари..........

изгледа старите луѓе биле криви зашто сепак СЕ МАКЕДОНЦИ во земја каде што Македонецот станува РОБ на сопствените политичари

се гледа дека Полицијата работи за интерес на Албанците во МК.....
прво и основно правило(кај нас) е...домашните навивачи седат на стадион мин 20 мин(по наредба на полицијата)...што значи се додека гостинските навивачи не го напуштат стадионот
второ иако натпреварот беше прогласен од висок ризик не видов интервенција на полицијата, за време на инцидентите, кон двете трибини/навивачки групи
и трето да не зборам колку и какви сообраќајци ги придржуваа Балистите

речете и фала на Гордана и нејзината фамилија МВР за можноста што ви ја даде,но вие сепак минимално ја искористивте

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Комити нападнале деца и цела недела не имаше на сите телевизии..Кај е сеа јанкуловска мамата да и ја ебам....На ни една тв нема а да бевме ние да не зборувам

http://moevideo.idividi.com.mk/WatchVideos.aspx?videoid=2251

Еве го доказот дека навивачи со мајци и со знаме од друга држава нападнале деца и жени!

М

Мартин`

Гостин
Ете се виде вистината погоре кој јадел ќотек кога проба да го извади транспарентот и кои мавале по куќи со камења убаво си кажа жената првен плави поминаа и ништо не направија после дојдоа црвени и маваа со камења.

ТИ ебам А1 глуп, смрден сајт се гледа за кого работат пичка им матер

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Еееее тоа е разликата помеѓу вас и нас. Кј што не ви држи гзот и кј што сте помалку, не идете. Мие знаемо дека смо помалку и знаемо дека нема да бидемо у никој случај појќе од вас, ама тоа се вика СРЦЕ! Мене ме боли КУР колку балисти и навивачи на шкендија ќе има, ја идем за Тетекс а на вас не ви го ставам ни 2% дур сум на трибина.
Сакам да кажем дека не е све у бројката, треба да имаш срце. Нешто што вие го немате. Зошто лани пред 2 сезони, кога ја бојкотиравте утакмицата Тетекс - шкендија “заебаните“ од главна кои вчера ваѓале пиштоли не рекоја ни А, зошто немаше балисти (организирано)?? Ама тоа е тоа, сум ви кажал многу пута, а и ќе ви кажем пак. Не е све у бројката, треба да имаш и срце.

За ова не вреди да се коментира, само слатко ќе се насмеем.

А ти да не рипаш како петле некое може? Никој ништо не те праша. Прочитај неколку пута пред да цитираш некого, па ако не сфатиш и после 5 пута значи до тебе е нешто.
Ја ако не пратим мак. фудбал, ти пратиш мочко еден. Не реков дека ќе бидемо појќе, кажав и горе за тоа. Ама ви дојде сила некако сега, гледав у ваш фан клуб плачевте таму да се игра што порано дур не ви замина странциве.

И немој да се праете мрднати сега, “кој рекол дека се мразиме со шверцери“. Па кога беше инцидентот на Тетекс - слога, вие први викавте дека не сте биле заедно со шверцери затоа што сте се мразеле и на меѓусебната ваша утакмица сте се закачиле нешто. Таке да не кажујте приказне овде....
Да да насмеј се ама тоа што се случи вчера е за да се пресмее човек...хахах бегате од трибина бе...за кое срце ми збориш.

Ајт ајт...

--- надополнето ---

Ете се виде вистината погоре кој јадел ќотек кога проба да го извади транспарентот и кои мавале по куќи со камења убаво си кажа жената првен плави поминаа и ништо не направија после дојдоа црвени и маваа со камења.

ТИ ебам А1 глуп, смрден сајт се гледа за кого работат пичка им матер

Хахах многу добро кажала жената бидејќи плавите беа во бегање...

--- надополнето ---

од што се толку јаки(се разбира Балистите) почнаа да бегаат од fight еден на еден(кога сакаа да го земат знамето)....браво НАЈАКИ СТЕ,но 10 vs 1...........

не вреди да се збори за проалбанските медиуми и новинари..........

изгледа старите луѓе биле криви зашто сепак СЕ МАКЕДОНЦИ во земја каде што Македонецот станува РОБ на сопствените политичари

се гледа дека Полицијата работи за интерес на Албанците во МК.....
прво и основно правило(кај нас) е...домашните навивачи седат на стадион мин 20 мин(по наредба на полицијата)...што значи се додека гостинските навивачи не го напуштат стадионот
второ иако натпреварот беше прогласен од висок ризик не видов интервенција на полицијата, за време на инцидентите, кон двете трибини/навивачки групи
и трето да не зборам колку и какви сообраќајци ги придржуваа Балистите

речете и фала на Гордана и нејзината фамилија МВР за можноста што ви ја даде,но вие сепак минимално ја искористивте
Оо да ти кажам дека знамето сакаа да го земат Шверцерите,ние бевме на спротивната трибина а тие беа во главната,освен тоа знаеме колку знамиња изгубија војводите од Шверцерите... :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Да да насмеј се ама тоа што се случи вчера е за да се пресмее човек...хахах бегате од трибина бе...за кое срце ми збориш.

Ајт ајт...

--- надополнето ---

Хахах многу добро кажала жената бидејќи плавите беа во бегање...

--- надополнето ---

Оо да ти кажам дека знамето сакаа да го земат Шверцерите,ние бевме на спротивната трибина а тие беа во главната,освен тоа знаеме колку знамиња изгубија војводите од Шверцерите... :)
Знаеме колку шверцери имаат од нас бегано...ете и на клипот види го како бега...

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Mnogu jasno se gleda na snimkata kako nekoj saka da go zeme transparentot na Vojvodi ama se pusti eden decko na nego i toj izbega. Uste eden se priblizi da go zeme znameto ama i toj izbega. Znaci prvi ste ako imate pistoli ili ste dvaeset dusi na dvajca a za eden na eden ve nema nigde toa e fakt. :tv:

A vtoro koga se desi incidentot vo Nerezi a1 go drvese za Komiti do besvest a za ovoj incident nigde gi nema. Toj prdez od covek velija e eden od najrasipanite luge u Makedonija. :nerv:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Има ли некој посилен доказ од ова дека војводите немаат срце :) ќе се утепаја од бегање :tv:

--- надополнето ---

Знаеме колку шверцери имаат од нас бегано...ете и на клипот види го како бега...
Имате некој транс на Шверцерите ? :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Има ли некој посилен доказ од ова дека војводите немаат срце :) ќе се утепаја од бегање :tv:

--- надополнето ---

Имате некој транс на Шверцерите ? :)
Го запаливме:pos:Они имаат од нас?НЕ!НИе запливме ваше знаме ?Запаливме крај на муабетот.....Ако вака продолжиме нема крај!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom