Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.069
Поени од реакции
74.743
off koj zbora...pa vie ne gostuvavte so Shkendija nikogas nikogas i nikogas .... SEGA KE RECES POLICIJATA NE NE PUSTASE... nas ne pustase ? idevmo od star pat samo da dojdeme !!

ZA MENE 1 navivacite koj izgubat trans ne se navivaci (vie so vojvodite )
Оди бе носи се не туку треси глупости. Не ме терај да ти ја ставам сликата со вашиот транс како гори (за кој тврдите дека бил на Шкендија Арачиново :pos:). Имаат дојдено Комити во Тетово, и знаеш каков хаос имаше низ градот... Имате дојдено еднаш во Скопје, и тогаш се криењвте позади џандари после утакмица. Пред некоја година кога дојдовте на Маџари-Шкендија 2-3 маици ви отидоа пошто се курчевте.
Што е имање срце за тебе??? Тоа што во секоја ситуација сте вооружени??? Дојдоа тие на Ренова во Скопје вооружени го јадеа, следни кола идеме во Охрид на гостување кај Ренова, и се виде кој е кој. Немаа оружје и им отидоа два транса и јадеа ќотек ко магариња :bip:
И не туку си придадавјте успеси... Знамињата на Војводи им ги земаа Шверцери, а не вие. Кога бевте во Кисела Вода, знамето на Цементара им го земаа неколку шверцери, а не вие, иако играа Цементара-Шкендија. Вчера главни во инцидентот биле групата предводена од Шверцери, а не вие....

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
off koj zbora...pa vie ne gostuvavte so Shkendija nikogas nikogas i nikogas .... SEGA KE RECES POLICIJATA NE NE PUSTASE... nas ne pustase ? idevmo od star pat samo da dojdeme !!

ZA MENE 1 navivacite koj izgubat trans ne se navivaci (vie so vojvodite )
Вие сте ни зеле транспарент?:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:да полицијата не дава..исто како што не дава и во битола на ракомет...Само мал си уште ваљда па не ти текнува инцидентот во тетово...
vs14.jpg

Знаеш како викаат
Една слика 1000 зборови...Дај слика каде што го јадеме ....од вас и коа сте ни зеле транс:bip:

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Оди бе носи се не туку треси глупости. Не ме терај да ти ја ставам сликата со вашиот транс како гори (за кој тврдите дека бил на Шкендија Арачиново :pos:). Имаат дојдено Комити во Тетово, и знаеш каков хаос имаше низ градот... Имате дојдено еднаш во Скопје, и тогаш се криењвте позади џандари после утакмица. Пред некоја година кога дојдовте на Маџари-Шкендија 2-3 маици ви отидоа пошто се курчевте.
Што е имање срце за тебе??? Тоа што во секоја ситуација сте вооружени??? Дојдоа тие на Ренова во Скопје вооружени го јадеа, следни кола идеме во Охрид на гостување кај Ренова, и се виде кој е кој. Немаа оружје и им отидоа два транса и јадеа ќотек ко магариња :bip:
trans Shkendija mozes da zemas sekoj den...Da kopiras da praes sto sakas ama trans Ballisti koga ke zemas togas ke zboris...imat dojdeno pred 10 ili 20 godini ? ni bevme Gjorce-Shkendija Rabotnicki-Shkendija Vardar-Shkendija Gjorce-Shkendija (finale) Rabotnicki vs Shkendija Vardar-Shkendija Maxhari-Shkendija Sloga-Shkendija Cementarnica-Shkendija Skopje-Shkendija !

nikoj ne e glup ni chuck norris da se tepa so 300 dusi....Podobro da imas oruzhije od kolku da begas.... toa e fakt !

--- надополнето ---

Вие сте ни зеле транспарент?:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:да полицијата не дава..исто како што не дава и во битола на ракомет...Само мал си уште ваљда па не ти текнува инцидентот во тетово...
Прегледај го приврзокот 33125

Знаеш како викаат
Една слика 1000 зборови...Дај слика каде што го јадеме ....од вас и коа сте ни зеле транс:bip:
nashite braka od Sk

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
srce ? srce samo vo tribina koga ve cuvat dzandarite ? srce da begas ? ili srce da spijes do 9 vo stadion ? za sto zboris ?
На врата седат преку 40 полицајци, како да излеземе бе??? Ако сте толку заебани, што не пробате вие да ги пробиете цајканите па да ни влезете на трибина? Не се прајте глупи со сила бе аман еј, барем мие што идемо на овја утакмице знаемо што е и како е, нема потреба од глумење.

И ај престаните со муабети више, не гледате дека немаа крај? Има тема за навивачки групи па тамо продужите, ако мислите дека ова води негде.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
trans Shkendija mozes da zemas sekoj den...Da kopiras da praes sto sakas ama trans Ballisti koga ke zemas togas ke zboris...imat dojdeno pred 10 ili 20 godini ? ni bevme Gjorce-Shkendija Rabotnicki-Shkendija Vardar-Shkendija Gjorce-Shkendija (finale) Rabotnicki vs Shkendija Vardar-Shkendija Maxhari-Shkendija Sloga-Shkendija Cementarnica-Shkendija Skopje-Shkendija !

nikoj ne e glup ni chuck norris da se tepa so 300 dusi....Podobro da imas oruzhije od kolku da begas.... toa e fakt !

--- надополнето ---

nashite braka od Sk
Знаеш кое е најјакото оружје?ГЛАВАТА(МОЗОКОТ)Ама немате вие така да...браќата ваши и таа даска уште му стој на тој у глава.....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.069
Поени од реакции
74.743

--- надополнето ---

nashite braka od Sk
Што ме занима мене ако сте биле со Скопје, со Работнички, со Ѓорче, со Слога и со Цементра. На вардар имате дојдено еднаш или два пати преку сила. И ние сме биле во тетово, со Ренова и со тетекс сто пати. Лани седевме на ваша трибина, што не нападнавте тогаш??? :salut:

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.011
Поени од реакции
2.043
pak so ovie kaubojski muabeti ?! .. sme bile poveke,ne sme bile pomalku..nie ne skandiravme nisto,oni ne provociraa .. vie nemate gz koga ste pomalce..jas sam ke istepam 20 dusi ..

kako ne vi e dosadno samo ..

namesto da sedneme zaedno ko luge da uzivame na eden fudbalski natpervar,da se druzime,da najdeme zaednicki nesta a ne razliki .. stvarno neznam sto da kazma poveke .. mizerija

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Изгледа само ти успеваш да го видиш тоа од прилогов :pos:
Само потврда од тоа што го касжав вчера, дека никој од Војводи не е натепан туку само сте кршеле коли.
И клипов смешки. Ваш клип, а цело време се слуша свирење. И на крај се слушаат и Војводи. Па уште пишале најголемото знаме :pos::pos:
Пациенти ооооо, пациенти ееееее, пациенти ооооо, пациенти леалееееее :bip:
И ја сакав тоа да го пишем :) баш ме интересира кј ќе стаа поголем клип, посебно од второ полувреме кој се слуша појќе :)
а за болдираново се слуша и тоа "ни на небо..."

а уште ли не разбравте дека мие се разбегавмо само заради солзавецот?? Да имаше фрлено накј вас солзавец па вие самите би се затепале за тоа кој прв да излезе од трибина. Кажав вчера што се случи како се случи неморам појќе пута да објаснуем ;)

B

Beck's

Гостин
И ја сакав тоа да го пишем :) баш ме интересира кј ќе стаа поголем клип, посебно од второ полувреме кој се слуша појќе :)
а за болдираново се слуша и тоа "ни на небо..."

а уште ли не разбравте дека мие се разбегавмо само заради солзавецот?? Да имаше фрлено накј вас солзавец па вие самите би се затепале за тоа кој прв да излезе од трибина. Кажав вчера што се случи како се случи неморам појќе пута да објаснуем ;)
a vie tolku glupi ste pa mesto baklji kupuvate solzavec:pos: okolu boldot fala bogu nie pravime razlika solzavec-baklja

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
a vie tolku glupi ste pa mesto baklji kupuvate solzavec:pos: okolu boldot fala bogu nie pravime razlika solzavec-baklja
А ти знаеш да праеш разлика измеѓу бакља и димна?? бакља со солзавец нема никаква врска ;) Знаеш што пишуеше на солзавецот?? Димна и некоја шифра таму, али некој ни ја подметнал намерно или не заебал тој што ни ја продаде незнам.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.242
Поени од реакции
46.588
Дај смирите живци, олабавете малце, летото сеуште трае, бркајте пички и терајте на пифце ебаго !

Z

ziko bt

Гостин
nasheto zname bese 42 m so 12 !
А ти свесен си на шо трибина е изваено вашето,а на која на Чкембари?
Колку за информација ова е главна трибина и е преку цел терен,а вашата е зад гол е сеа спореди.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
А ти свесен си на шо трибина е изваено вашето,а на која на Чкембари?
Колку за информација ова е главна трибина и е преку цел терен,а вашата е зад гол е сеа спореди.
ja ti kazem deka 42 metri e nasheto znameto... i za ova sum siguren 100%

a za vasheto ne znam i ne me intereseira

p.s ova e samo pocetokot !

Z

ziko bt

Гостин
ja ti kazem deka 42 metri e nasheto znameto... i za ova sum siguren 100%

a za vasheto ne znam i ne me intereseira

p.s ova e samo pocetokot !
не да те интересира само да не се залажвате дека сте имале изваено најголемо знаме оти ако не се лажам вашето е барем 2пати помало, а пишите најголемо знаме:pos2:мизерии бе
на шо почеток на вашиот крај?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom