Како ќе реагирате ако ја/го виделе вашиот/а партнер/ка со друг/а?

• Креатор на темата Креатор на темата Strumi4an4e
  • Време на започнување Време на започнување
па зависи од моментот. можно е нокаут на лице место на типот со бил со женска ми. или само да дојдам да кажам здраво и ако промрчи нешо тој пак нокаут. у секој случај го јаде. а женската праење пониско од курва на цел глас и крај...

Епа ако ми кажуваат не верувам се додека лично не видам со голо око :)... а после следуваат клоците у г'зо

Pa veke go prodjov ova i da vi kazam mnogu porazlicno e koga ke go iskusis...(sto ne bi go posakala na nikoj). Jas koga go vidov ne praese niso so nea, ama prodolzi i vo narednite 15 min dodeka stoev so niv DA ME LAZE U FACA:tapp:.Toa strasno menervira!!! Taka da...vo toj moment svakas deka niso ne ti preostanuva osven da mu svrtis grb i da si zamines. I vednas javi se kaj drustvoto posle takovo neso ne ti treba da si sam/a.

P.S. Pa ako go nacekas pijan/a ...ednostavno dzabe ti e i da pocnes muabet da mu/i pravis...samo go brisam od zivot
- I PRODOLZUVAM DA ZIVEAM:pipi:...

Колку цивилизирани решенија имате повеќето, еј.
Секако, во пракса во тој момент нема да помислувате на ќотек, шлајмови и слично, туку ќе се свртите и ќе си отидете, во шок, без да знаете што ве снашло.

Колку цивилизирани решенија имате повеќето, еј.
Секако, во пракса во тој момент нема да помислувате на ќотек, шлајмови и слично, туку ќе се свртите и ќе си отидете, во шок, без да знаете што ве снашло.

зависи од човекот!

Најпрво двосекунденшок со оглед на ситуацијата, и толку... би направил слично како Апокалипто, да им седнам на маса, јас се помирувам со било што, оти се е можно, веќе ништо не ме изненадува, стварно, па ќе си поиграм мајтап, муабет-два, и најважното на крај: CaoPES

..абе ако ми кажат...значи треба сама да проверам(обично можат и да измислат)..ама ако го фатам...хммм незнам..едноставно нема да постои за мене више..немам намера физички(не јас има кој хих) или нешо со зборови да се пресметуам..едноставно нема да паднам на толку ниско ниво..има и други момци кои чекаат ( сам ќе му текне подоцна што пропуштил) :pipi:

Kaко тоа зависи кој ќе каже? Зарем секој од улица би дошол кај вас да ви се обрати со таква информација?
Има луѓе што може да ви завидуваат, ама не верувам дека некој би се однесувал толку детски и да ви зборува за инат нешто.

Ама си има интересни ситуации, тие најмногу ме забавуваат. Си отишла на фризер, таму собрани девојки и си дрдорат нешто, па испаѓа дека ти додека стоиш со фарбата на глава слушаш дека таа со виклерите вчера се мувала со дечко ти, а таа абер си нема дека ти си му девојка. Закон ситуација:vozbud:

Или па некое машко ја носи колата на перење, па додека чека да му ја средат слуша како некој од страна вели: „Леле како сум ја шмекнал таа и таа, одма ми даде. Абе што се чудиш која, онаа што има тетоважа црн змеј на лева нога“. И тебе ти текнува дека баш твојата има таква тетоважа.

Не секој, ама добри пријатели има на секој чекор што виделе како твојот стои со девојка,а во нивен превод се лигавеле пред сите.Секое око различно гледа на ситуација.

:vozbud:e seljacista be kolku ste netolerantni.pa stoa ko se ebe so drug, bolje pred mene da se ebe nego zad grb i bolje i jas so drugarka i najdobra i sekoj so sekoja bratski, ama vbalkanci seljacista!:kesa:licemeri!

[acko]®;1618695 напиша:
па зависи од моментот. можно е нокаут на лице место на типот со бил со женска ми. или само да дојдам да кажам здраво и ако промрчи нешо тој пак нокаут. у секој случај го јаде. а женската праење пониско од курва на цел глас и крај...
Зошто нокаут на машкото ???
Па таа е курвата која се ебе со друг, тој може не ни знаел дека таа има дечко. Најдобро решение, искрши ја од мавање неа :)

Им давам Zoolander поглед. На двајцата!

zoolander_face.jpg

Зошто нокаут на машкото ???
Па таа е курвата која се ебе со друг, тој може не ни знаел дека таа има дечко. Најдобро решение, искрши ја од мавање неа :)

takoj si e
na decka ruku ke mu dam,
ali njuma, MAME KE VU GA EBU !!

:vozbud::vozbud::vozbud:

фрлам 10 ден. и и викам ова ти е за прееска немав ситно и уживај си вртам грб и си терам а ако промрчи некој нешто од нив двајца е тогаш разбијам глави

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom