Феномен
Џомба
- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 4.837
- Поени од реакции
- 111
Кратка Биографија на мојот краток живот,напишана во кратки црти, на кратка тастатура,со кратка конекција на интернет,во кратко интернет кафе, со кратка цена на интернетот и кратко прочитајте ја!
Поздрав до сите со интелегенција над 120 IQ, на сите кои се зависници од марката Sonny Ericson,и пушачите на родео лајт,и сите кои драпат јајца помалце од тито, а повеќе од мене. Со песната -Зошто си ме мајко родила во изведба на Есма Реџепова и весели цигани.!.
Оф Топик:Се надевам од овие слики,ќе ви ги сменам изразите на вашите весели и среќни лица,ќе изгледате како искористен куртон, како 80-годишен бабин `гз, и толку ќе ви се згади што би требало да повратите директно во мониторот а он ќе ви се расипе по моја вина и мој кеиф деее....
А јас сум гадно ѓубре кое не умира,се родив заради неквалитетни внатрешни гуми, на 26.11.1989 пред нашата ера.Сакам сите да ве гњавам психички до сабалје, да ви набијам трн у гз,да се смеам дебилно и лудачки,и да се мијам со Wash & Go шампони.Имам дома 3 мачки , две исти една различна и секоја има своја цена.
Најмногу слушам мајка ми кај што ми се дере над глава да станам од спиење,и да фатам книга, иако не можам да ја разберам секој ден фаќам по две ролни тоалетна хартија и пак не е задоволна од моето фаќање книга.Се надевам нема да преминеме на мрсна хартија.
Освен тоа што слушам мајка ми кај што ми се дере над глава,слушам рок/метал/транс/класика/и такви ствари, али не поднесуем турбо фолк и народњаци од марката на Тооо Цецоо, или Распали Мајсторе.
Иначе оспесија ми е да идам на сите јебени рок/метал/транс журки не дека бендовите ќе ми се свиѓат али има добри цури па со нив да скокам као Прилепски мајмин, да ги плескам по гз.
Најголема желба ми е кога играм пикадо да го погодам центарот,и кога играм билјард да ја втерам црната во правилната дупка.Јас сум шема чоек, садам тутун 7 декари, орам копам нижам пеглам исто ко за 10 луѓе.Цигари пушам строго Родео Љајт, од галичките, секогаш ја држам со лева рака измеѓу средниот прст и показалецот за да биде повеќе шема.Имам најфраерско фризурче во цел прилеп.Се дружам само со синови и ќерки на директори од високи компании,нормално на фирми кои не се под стечај.Ко мал ранет сум со Мајчино млеко а подоцна со кравјо од кај комшиите, и затоа сум многу добро граден и набилдан.Носам пит бул боксерки,шит бул патики.Свирам на мојта гитара со 3 жици се надевам ќе останат здрави уште месец два.Секогаш мочам на ѕид (Строго варосани ѕидови , а може и малтерисани), и курот го држам со лева рака.Знам 1300 начини да отворам пиво.
Никогаш не се возам со Пелагонија Транс, оти таму само селјаци се возат, се возам строго со Уни-Турс и Македонски Железници и голем поздрав до кондуктерот со кој секоаш се шверцам за 30 денари.
Главна окупација ми е,шетање низ македонија....
Азбука на срања што ме нервират
АнтиЗабавни и сериозни луѓе
Воспитачки,Полицајци, и Професорки по математика.
Розева боја
Розеви Женски
Розеви Шмизлиња
Розе Вино
Лук!!
Кромид!!!
Селјаци!!
Турбо Фолк!
Е-маил на freemail.com.mk-срање бре...
Полско WC
Женски со кои си се смувал и после ти викат бев под доза заеби....
И баби кои движат на 3 нозе...
А да ве информирам сите заинтересирани за екологијата и чистотата на градот прилеп, во сабота ќе се одржува еколошка акција ќе се чистат сите Селјаци и Турбо Фолкери од прилеп.Да го задржиме градот чист и уреден како што беше пред многу години.Дозволено е секакво оружје да носите.
Согласно со законот за ЈП Комуналец, член3/99 оваа акција е одобрено од министерството за Ред и Хигиена и Министерстово за култура, и ЈП Комуналец доброволно ќе донира Лопати, Канти за Турбо Фолкери и контењери За Селјаци исто така и камиони за рециклирани селјаци.Рециклираните селјаци научно докажано е дека се добри за наѓубрување на јавните паркови и цвеќињата врз кои мочам секој викенд коа пијам у парк.
И воедно ако сте заинтересирани за гледање телевизија, а вашите родители го превзеле далечинското , слободно не срамете се, на www.YouTube.Com пријавете се и погледнете нешто од жанрот на трагичен хорор со примеси на драматична комедија која се на се изгледа на шпанска сапунска серија во која главната улога наместо есмералда, ја играм јас.
Проверете
Прилепски Рокери во посета на австралија
http://youtube.com/watch?v=cTMrLTfpLOI
Прилепска Секс Телевизија- Купување жени преку ТВ
http://youtube.com/watch?v=YWHRfZI5Zk0
Славната наташа од трето три, во прилеп?!!
http://youtube.com/watch?v=5hteso97XeM
Песна посветена на најодвратната типка во цел прилеп- Мартина
http://youtube.com/watch?v=q02zecZnn88
Драпам јајца море....кој ми дал тастатура......
oooooooooo*/.)ooooooo
ooooooooo*/•|oooooooo
oooooooo*/• oooooooo
ooooooo*(•_ )oooooooo
ooooooooo|¯|ooooooooo
ooooooooo|•|ooooooooo
ooooooooo|•|ooooooooo
ooooooooo|•|ooooooooo
ooooooooo|•|ooooooooo
ooooooooo|-|ooooooooo
ooooo,ooo|•|ooooooooo
oooo/#|oo|•|oo/ooooo
ooo(##(_,|•|,_)))oooo
oooo###/|•|/&&//oooo
oooo##)&___&&((ooooo
oooo)#/&&___&&#oooo
ooo/#|&&&___.&#)ooo
ooo(##__&&&_'._)|ooo
oooo###########/oooo
ooooo"+,_____,+"ooooo
ooooooooooooooooooooo
_+880_____________________________
_++88_____________________________
__+880_________________________++_
__+888________________________+88_
__++880______________________+88__
__++888_____+++88__________+++8__
__++8888__+++8880++88____+++88___
__+++8888+++8880++8888__++888____
___++888++8888+++888888++888_____
___++88++8888++8888888++888______
___++++++888888888888888888______
____++++++88888888888888888______
____++++++++000888888888888______
_____+++++++000088888888888______
______+++++++00088888888888______
_______+++++++088888888888_______
________+++++++8888888888________
________+++++++0088888888________
________++++++0088888888_________
________+++++0008888888 †††††††††

Ова е животната приказната на Девил-Кинг поточно Адреналинот која што ја пишал на пријатели.ком
http://www.prijateli.com.mk/u/PunktheRock еве го профилот
Друже ти си ѕвер жими се секоа чест

Поздрав до сите со интелегенција над 120 IQ, на сите кои се зависници од марката Sonny Ericson,и пушачите на родео лајт,и сите кои драпат јајца помалце од тито, а повеќе од мене. Со песната -Зошто си ме мајко родила во изведба на Есма Реџепова и весели цигани.!.
Оф Топик:Се надевам од овие слики,ќе ви ги сменам изразите на вашите весели и среќни лица,ќе изгледате како искористен куртон, како 80-годишен бабин `гз, и толку ќе ви се згади што би требало да повратите директно во мониторот а он ќе ви се расипе по моја вина и мој кеиф деее....
А јас сум гадно ѓубре кое не умира,се родив заради неквалитетни внатрешни гуми, на 26.11.1989 пред нашата ера.Сакам сите да ве гњавам психички до сабалје, да ви набијам трн у гз,да се смеам дебилно и лудачки,и да се мијам со Wash & Go шампони.Имам дома 3 мачки , две исти една различна и секоја има своја цена.
Најмногу слушам мајка ми кај што ми се дере над глава да станам од спиење,и да фатам книга, иако не можам да ја разберам секој ден фаќам по две ролни тоалетна хартија и пак не е задоволна од моето фаќање книга.Се надевам нема да преминеме на мрсна хартија.
Освен тоа што слушам мајка ми кај што ми се дере над глава,слушам рок/метал/транс/класика/и такви ствари, али не поднесуем турбо фолк и народњаци од марката на Тооо Цецоо, или Распали Мајсторе.
Иначе оспесија ми е да идам на сите јебени рок/метал/транс журки не дека бендовите ќе ми се свиѓат али има добри цури па со нив да скокам као Прилепски мајмин, да ги плескам по гз.
Најголема желба ми е кога играм пикадо да го погодам центарот,и кога играм билјард да ја втерам црната во правилната дупка.Јас сум шема чоек, садам тутун 7 декари, орам копам нижам пеглам исто ко за 10 луѓе.Цигари пушам строго Родео Љајт, од галичките, секогаш ја држам со лева рака измеѓу средниот прст и показалецот за да биде повеќе шема.Имам најфраерско фризурче во цел прилеп.Се дружам само со синови и ќерки на директори од високи компании,нормално на фирми кои не се под стечај.Ко мал ранет сум со Мајчино млеко а подоцна со кравјо од кај комшиите, и затоа сум многу добро граден и набилдан.Носам пит бул боксерки,шит бул патики.Свирам на мојта гитара со 3 жици се надевам ќе останат здрави уште месец два.Секогаш мочам на ѕид (Строго варосани ѕидови , а може и малтерисани), и курот го држам со лева рака.Знам 1300 начини да отворам пиво.
Никогаш не се возам со Пелагонија Транс, оти таму само селјаци се возат, се возам строго со Уни-Турс и Македонски Железници и голем поздрав до кондуктерот со кој секоаш се шверцам за 30 денари.
Главна окупација ми е,шетање низ македонија....
Азбука на срања што ме нервират
АнтиЗабавни и сериозни луѓе
Воспитачки,Полицајци, и Професорки по математика.
Розева боја
Розеви Женски
Розеви Шмизлиња
Розе Вино
Лук!!
Кромид!!!
Селјаци!!
Турбо Фолк!
Е-маил на freemail.com.mk-срање бре...
Полско WC
Женски со кои си се смувал и после ти викат бев под доза заеби....
И баби кои движат на 3 нозе...
А да ве информирам сите заинтересирани за екологијата и чистотата на градот прилеп, во сабота ќе се одржува еколошка акција ќе се чистат сите Селјаци и Турбо Фолкери од прилеп.Да го задржиме градот чист и уреден како што беше пред многу години.Дозволено е секакво оружје да носите.
Согласно со законот за ЈП Комуналец, член3/99 оваа акција е одобрено од министерството за Ред и Хигиена и Министерстово за култура, и ЈП Комуналец доброволно ќе донира Лопати, Канти за Турбо Фолкери и контењери За Селјаци исто така и камиони за рециклирани селјаци.Рециклираните селјаци научно докажано е дека се добри за наѓубрување на јавните паркови и цвеќињата врз кои мочам секој викенд коа пијам у парк.
И воедно ако сте заинтересирани за гледање телевизија, а вашите родители го превзеле далечинското , слободно не срамете се, на www.YouTube.Com пријавете се и погледнете нешто од жанрот на трагичен хорор со примеси на драматична комедија која се на се изгледа на шпанска сапунска серија во која главната улога наместо есмералда, ја играм јас.
Проверете
Прилепски Рокери во посета на австралија
http://youtube.com/watch?v=cTMrLTfpLOI
Прилепска Секс Телевизија- Купување жени преку ТВ
http://youtube.com/watch?v=YWHRfZI5Zk0
Славната наташа од трето три, во прилеп?!!
http://youtube.com/watch?v=5hteso97XeM
Песна посветена на најодвратната типка во цел прилеп- Мартина
http://youtube.com/watch?v=q02zecZnn88
Драпам јајца море....кој ми дал тастатура......
oooooooooo*/.)ooooooo
ooooooooo*/•|oooooooo
oooooooo*/• oooooooo
ooooooo*(•_ )oooooooo
ooooooooo|¯|ooooooooo
ooooooooo|•|ooooooooo
ooooooooo|•|ooooooooo
ooooooooo|•|ooooooooo
ooooooooo|•|ooooooooo
ooooooooo|-|ooooooooo
ooooo,ooo|•|ooooooooo
oooo/#|oo|•|oo/ooooo
ooo(##(_,|•|,_)))oooo
oooo###/|•|/&&//oooo
oooo##)&___&&((ooooo
oooo)#/&&___&&#oooo
ooo/#|&&&___.&#)ooo
ooo(##__&&&_'._)|ooo
oooo###########/oooo
ooooo"+,_____,+"ooooo
ooooooooooooooooooooo
_+880_____________________________
__+880_________________________++_
__+888________________________+88_
__++880______________________+88__
__++888_____+++88__________+++8__
__++8888__+++8880++88____+++88___
__+++8888+++8880++8888__++888____
___++888++8888+++888888++888_____
___++88++8888++8888888++888______
___++++++888888888888888888______
____++++++88888888888888888______
____++++++++000888888888888______
_____+++++++000088888888888______
______+++++++00088888888888______
________+++++++8888888888________
________+++++++0088888888________
________++++++0088888888_________
________+++++0008888888 †††††††††

Ова е животната приказната на Девил-Кинг поточно Адреналинот која што ја пишал на пријатели.ком
http://www.prijateli.com.mk/u/PunktheRock еве го профилот
Друже ти си ѕвер жими се секоа чест