FromSunWithLove
dance or die
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 524
- Поени од реакции
- 13
Срџам Кери ВМРО би направиле одлична работа ако го кандидираат него
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Срџам Кери ВМРО би направиле одлична работа ако го кандидираат него
Ајдее.. не вреди да расправам, ќе треба уште 10 страни да пишувам и поголем раздор.
Како си почнал така терај.
najmnogu sto moze da bide bate ljube vo makedonija e .ambasador na blgarija .Ljubco Georgievski.
a sto mislite za ZORAN ZAEV od Strumioca?И ти ми си некој за СДСТито кандидадт од СДС за претседател
абе ајде како ние од Вмро сега да го ставиме Љубчо
Уште еден глас за него!Лејдис енд џентлмееееееен, идниот прецедник на Рипаблик оф Мацедониааааа, неговата глупост.......мистер Амдииииииииииииии Бајрааааааааааааам !
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
a sto mislite za ZORAN ZAEV od Strumioca?![]()
во некој работи си упатен во некој не....така оди тоа...
abe prijatele mene mi odgovara sekoe ime vo koe ke postoi imeto MAKEDONIJA.TOGAS BAREM NEMA DA SE VIKAM skopjanec ili fyromec.мислам дека е криминалец:smir:
а ти пошто сам викаш живееш во солун и на еден друг пост кажа дека ти одговара северна да се додаде во името нешто слично како ЗЗ кој порача дека ``треба да се свитка кичмата`` во однос на името можеби најдобар кандидат би ви бил фрчковски?
ako dobro te razbrav demek se vikame skopjani i fyromci pa sega grcive zapnaja da ni dodadat makedonija za da se spoznaeme? ))))))))abe prijatele mene mi odgovara sekoe ime vo koe ke postoi imeto MAKEDONIJA.TOGAS BAREM NEMA DA SE VIKAM skopjanec ili fyromec.
a tebe tolku li ti e dobro sega tamu?i vo edna bugarija da odis ti treba viza a kamoli podaleku.a za Zoran Zaev dali e kriminalec neznam ama znam samo zqa toa sto go ima napraveno za negoviot grad.odi vo strumica pa vidi i samiot.
ne be brat jas si ja kazuvam mojata maka ...da tuka vo grcija za zal sum skopjanec...a site znaeme deka koe ime i da ni go stavat a toa e neminovno nieznaeme sto sme i toa ne se menuva.sto mislis lesnoli mi e.dobro tocno e deka nemam problemi od grcite tuka ama samo zatoa sto sum skopjanec a ne makedonec.a so severnomakedonec barem ke si go izgovaram imeto ....ama nie obicnite luge sme samo za bla bla bla .nas i taka nikoj ne ne prasuva nisto.Bakojani veke se pofali deka e najdeno resenie za imeto.ako dobro te razbrav demek se vikame skopjani i fyromci pa sega grcive zapnaja da ni dodadat makedonija za da se spoznaeme? ))))))))
mene kolku i da ne mi e dobro, kolku i da gledam deka tesko prezivuvam ne mozam a si ja podvijam glavata i da bidam nesto so ne sum. mojata sudbina kolku i da bila i da bide teska e vrzana za moeto ime i cuvstvo na pripadnost.
a za ZZ imavme mnogu temi taka da izlisno e da se povtorubam na sekoja.