Голф 6

• Креатор на темата Креатор на темата krembil0tina
  • Време на започнување Време на започнување
Море пази да не те приберат џандарите поради врткање околу амбасада. Изговорот дека сакаш голф да видиш нема да ти биде којзнае колку прифатен :pos2:. Ке те мислат дека си терорист.

Абе шо сакат нека мислат дека сум јас мора да го видам :pos2: па макар и да ме затворат :pos2::pos2:

Па јас видов Широко во Битола (бело беше со Кумановски таблици) и стварно е добро.

Не знам дали прочита претходно кажав дека има во МК Широко и е пуштено во продажба бев во салон го гледав го има исто и тука во Струмица ама голф 6 нема па затоа сакам да го видам.

Не знам дали прочита претходно кажав дека има во МК Широко и е пуштено во продажба бев во салон го гледав го има исто и тука во Струмица ама голф 6 нема па затоа сакам да го видам.

Во струга има веќе ДВЕ Широковци! То е љубав!!!:pos2:

Едниот е TSI со црвени SI :vozbud:
BTW некако не ми праат кејф, незнам зошто

Едниот е TSI со црвени SI :vozbud:
BTW некако не ми праат кејф, незнам зошто

Море да дадат една вожња! Јас Битола во авто салон, го посетив, седнав ова она! Незнам лудница, да неможеш да заспиеш после тоа!:vozbud:

Море да дадат една вожња! Јас Битола во авто салон, го посетив, седнав ова она! Незнам лудница, да неможеш да заспиеш после тоа!:vozbud:
Бегај, арно што авто салонот е во Кравари, отпатно ми е.

Инаку некни случајно патот ме однесе во Риа Комерц. Пежо 308 е лудница. Имаше црвено (Џиш :)) со топ опрема. Се заљубив во него :pipi:

Да питам нешо за 5че тука, ако? Фала.
Да не знае некој дали може да се нарачува 5, поточно да го нарачам и да си го сачекам 2 месеца или ако сакам да купам морам да купам само тоа што им е останато? Зборам за Порше Македонија, а не Колевски или како беа тие таму...

Зависи од каде си. Во Битола во тој Bis Auto ми се чини дека имаат возила на лагер. Ако си поблиску до Битола одколку до Скопје, помини прашај.

Од Скопје сум, али не е проблем да дојдам до Битола и да видам. Сакам да земам GTI, ама таква кола нема на лагер, тоа само по порачка, па затоа прашувам дали може да се нарача... Не ми е битно од каде, само ми е важно (ако можам) да го нарачам од негде..

Од Скопје сум, али не е проблем да дојдам до Битола и да видам. Сакам да земам GTI, ама таква кола нема на лагер, тоа само по порачка, па затоа прашувам дали може да се нарача... Не ми е битно од каде, само ми е важно (ако можам) да го нарачам од негде..
Сигурно ќе може барем до крај на оваа година додека не почне да се продава 6ка ГТИ!:smir:

Сигурно ќе може барем до крај на оваа година додека не почне да се продава 6ка ГТИ!:smir:
Колку што сватив муабетот е за GTI од серијата 5... не од 6. Така да ако ме носи патот околу VW центарот ке прашам.

Не може веке никаква 5ка да нарачаш мислам. Ке се продаваат само оние од лагер, а за порачки за нови само 6ки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom