Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Абе, шо и давате отчет на Магде? Кога не слегла во соблекувална сама, нека живее со незнаењето кој бил, шо бил, каков бил и слично...

Абе, шо и давате отчет на Магде? Кога не слегла во соблекувална сама, нека живее со незнаењето кој бил, шо бил, каков бил и слично...
не бе, само да си кажам дека и јас и кајк бевме во бели маици, бели шорцеви и црни патики. да се знае =)
а за попрецизно, јас бев тој што седеше назад, дрвото, а кајк беше дечкото што беше напред-назад цело време. љубим му кондиција. така треба.

луѓе изгубивме што изгубивме, јебига се дешава:tapp:, на никој не му тргна, али мислам дека следниов пат ќе ги тепаме ако стегнеме у одбрана поише:smir:.

поздрав до сите и се пријавувам за следната:vozbud::vozbud:

Појол, ај не тапацирај.

Не ми ја отварајте устата со сила. Сами губите, што да ви пишам? Следна ке тепате? Не бе, вие лузери сте. И точка. Мојот следен пост, после утакмицата во недела, дотогаш давајте си hope еден на друг.

Не ми ја отварајте устата со сила. Сами губите, што да ви пишам? Следна ке тепате? Не бе, вие лузери сте. И точка. Мојот следен пост, после утакмицата во недела, дотогаш давајте си hope еден на друг.
Едноставно е. Не пишувај.
И ја се пријавувам за недела

ти ќут.
се лаже ли вака по форуми бре?ццццццц

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom