Најглупа реклама?

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
За таа реклама граџа си доби џип

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Taa со прашакот за перење Оливер. Домаќинкиве пружаат алишта, не знам баш како беше и другата вика, тука е сега Оливеррррр... ама го кажува тоа како месаја да е.
Потоа на Тропикана косата пополека ми се крева нагоре и горенаведената со Бонукс со пансионот на Марија.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Да беее, и мистер мусколо го заборавив... :tapp:

N

NaSTy`G|rL

Гостин
а бе це де витаминии сокови без мана .. исто ко и џену ми газеше таа реклама по живци.Ама песната ми влезе во глава и ја пеев за инает , ги нервирав другарите :pipi:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Се потсетив сега кога гледав фудбал... Најглупа ми е онаа со Елена Ристеска за Премиер обложувалницата, ако сакаш да станеш милионер обложувај се во Премиер, или така нешто. :tapp:
Сите реклами за детергенти и шампони, нема една добра.

Уствари да не издвојувам, сите ме нервираат и сите се глупи, затоа и намалив гледање ТВ.

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Исто и за едни тортици шо ги има само во Хедис рекламата е ептен дебилна. :tapp:
Уствари у принцип сите реклами на Хедис се буЉшит.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Уствари у принцип сите реклами на Хедис се буЉшит.
Посебно онаа за сокчето, со ружните деца што свират у бенд демек, со тој на тапаните што незнаеш дали е машко или женско.

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Онаа што ја даваа на почеток од летото, за некој нов касино комплекс во рамките на некој хотел, и таа што најавува вика нешто од типот на:"Летово издвојте си повеќе од планираниот буџет, за да си поминете незаборавно". Ако таа смета дека би издвоил пари, за да си поминам незаборавно (ако тука смета без скршен денар:)), греши...:vozbud:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Ај има многу глупави реклами
1 место: дефинитивно рекламите на БОНУКС
2 несто: рекламите на ХЕДИС (со исклучок на МК КОЛА)
3 место: Оние на АФРОДИТА С и на СТУДИО СЕКРЕТ
4 место: оние по локалните телевизии

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Дефинитивно рекламата за Cockta, не ми е јасно кај им текнуваат такви :toe:

Член од
6 мај 2008
Мислења
320
Поени од реакции
9
Porano, koga gledav TV, idese nonstop edna reklama za Rama margarin, cela familija koga peat i na kraj babata doagja i pee. Mi idese da go iskrsam televizorot, majka mi koa ke kupese Rama go frlav odma u kanta. Mislam najefektivna merka e toa, bojkotirajte gi proizvodite sto imaat glupi reklami :D

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
најглупи ми се рекламите за хедис,дефинитивно,а најубаби ми сеоние на ВИП,една цена,друга цена,дење-ноке,шлууууп:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom