Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат убаво некој да се занимава со овој спорт,ама грешка сте не сте први,ја со ова се занимавам уште од пред 2 години...а од клиповите што ги снимив до сега сум усовршен до немај каде....сега ќе снимам еден да кажам асален клип,со европски стандарди....каде тренирате обично...?
Интересен е Паркур-от како спорт, имам гледано по странски земји луѓе како се занимаваат со тоа.
Инаку, место да си го мерите чиј е поголем, можете барем на нас заинтересираните да ни прикажете некои правила, опрема, ова она. Договарање стриктно по ПП или на профил.
..
ПС. Овие вообразенковци мислат дека се најбољи на свет....и хејтери тетоважата ми е правена со к’на
abe dosta se raspravate....ako ima nekoj zainteresiran neka pise PP pa ke mu dadam msn i ke se dogovorime....
Каков зборИнтересен е,мада не спаѓа во спортови баш,повеќе е како уметност на движењата...а кои се заинтересирани?Само некои 250 души ја виделе темава....
ПС. Овие вообразенковци мислат дека се најбољи на свет....и хејтери тетоважата ми е правена со к’на
Интересен спорт на јутуб имам гледано неколку интересни клипчиња ама за да се достигне нивното ниво треба премногу вежбање а во Македонија мислам дека не ни можат да се најдат такви места погодни за овој спорт :wink:
One wrong move, you are dead...