Паркур

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
pa kade ste? ajde ako sakate pisetem mi PP...za da vi dadam msn da se dogovorime

Брат убаво некој да се занимава со овој спорт,ама грешка сте не сте први,ја со ова се занимавам уште од пред 2 години...а од клиповите што ги снимив до сега сум усовршен до немај каде....сега ќе снимам еден да кажам асален клип,со европски стандарди....каде тренирате обично...?

пеер ти се занимаваш 2 години, а дали знаеш јас и другар ми Баге од кога почнавме?????? вежбаме веќе 3 години, а ти 2 така да нема космички шанси да си ти прв! :vozbud: Па ако си толку усовршен дај да се собереме некој ден да видиме колку си усоврсил ти за 2 години и колку сме усовршиле ние.
Па пиши ај да се договориме додека трае распустов.

ПС: Те молам прај го салтото со фатени нозе, не личи на ништо, како партал си кога го правиш. Мислам срамота е ако толку си го усоврсил да го правиш така, па нема смисла...

поздрав, bookac_beyond !

abe Bokac ostaj go be kako saka neka go pravi saltoto...i vie barem imate iskusen covek za salta kako mene da vi objasni pravilno kako treba a ne nego moze nema koj da mu objasni i samo od gledanje go pravel toa...taka da ostajgo
A inace busav ako sakas ke se dogovorime dodeka traa raspustov da se najdeme pa da vebame zaedno...ne treba da se natprevaruvame koj podobro... bidej jas pred se SAKAM DA GO RAZVIJA PARKOUR VO MAKEDONIJA a ne mi e bitno koj bolje koj znae salto koj ova koj ona.....

Интересен е Паркур-от како спорт, имам гледано по странски земји луѓе како се занимаваат со тоа.
Инаку, место да си го мерите чиј е поголем, можете барем на нас заинтересираните да ни прикажете некои правила, опрема, ова она:). Договарање стриктно по ПП или на профил.

Интересен е Паркур-от како спорт, имам гледано по странски земји луѓе како се занимаваат со тоа.
Инаку, место да си го мерите чиј е поголем, можете барем на нас заинтересираните да ни прикажете некои правила, опрема, ова она:). Договарање стриктно по ПП или на профил.

Интересен е,мада не спаѓа во спортови баш,повеќе е како уметност на движењата...а кои се заинтересирани?Само некои 250 души ја виделе темава....

ПС. Овие вообразенковци мислат дека се најбољи на свет....и хејтери тетоважата ми е правена со к’на

abe dosta se raspravate....ako ima nekoj zainteresiran neka pise PP pa ke mu dadam msn i ke se dogovorime....

Интересен спорт на јутуб имам гледано неколку интересни клипчиња ама за да се достигне нивното ниво треба премногу вежбање а во Македонија мислам дека не ни можат да се најдат такви места погодни за овој спорт :wink:

Интересен е,мада не спаѓа во спортови баш,повеќе е како уметност на движењата...а кои се заинтересирани?Само некои 250 души ја виделе темава....

ПС. Овие вообразенковци мислат дека се најбољи на свет....и хејтери тетоважата ми е правена со к’на
Каков збор:pos::pos:
Ги знаеш состојките на кната????

Интересен спорт на јутуб имам гледано неколку интересни клипчиња ама за да се достигне нивното ниво треба премногу вежбање а во Македонија мислам дека не ни можат да се најдат такви места погодни за овој спорт :wink:

ima be mesta sto ti e, samo treba da vezbas parkour za da mozes da gi zabelezis , ima be mesta , masinski, mnt, kej, park, posta, trgovski .... ima premnogu

Utre (30 Avgust) se sobirame i ke vezbame. Se cekame pred stara panda vo leptokarija vo 17:00 , ako e nekoj zainteresiran moze da bide tamu i da ne ceka. Samo nemojte da kasnite.

pozz. bookac_beyond

Денеска се сретнав со бандата кои вежбаат parkour, а и се запознав со таа дисциплина која кај нас изгледа е во зачеток.
Поприлично е физички захтевна но и ментално бидејќи треба да го совладаш стравот за одредени движења или скокови.
Како и да е ако има некои кои се заинтересирани за ова нека му пратат пп на змија да се договорите.

п.с. Дечките се помлади од мене само не ми смета и ќе продолжам со вежбање зашто е добра за физичка и за ментална кондиција.

One wrong move, you are dead...

Сега за сега никој не скока по кровови на згради така да е безбедно до одредени граници до кои ти се чувствуваш безбедно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom