Фан Клуб: Хул Сити

• Креатор на темата Креатор на темата [zEUs]
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ама кој кур мрсите муда сите за нив?
Може па сврно ќе постигнат нешто и ќе ве укопаат!
Остајте ги луѓето нека играат фудбал!
Нема потреба од ѕвезди за да бидат успешни!
,,Ќе им падне формата" па кој е тој што не му паднала?
Секому може да падне!
затоа се вика: ,,пилињата на крај се бројат"
(се извинувам на речник) :)

Тоа бе брат, и јас тоа велам. Сите мрсат муда, ќе им паднала формата. Јас на пример нејкам да им падне формата, нека продолжат дечките па нека земат некое место во големата четворка.

Следните 2 утакмици со Манчестер и со Челзи ако успеат да извлечат бод нема да ме чуди, а ако направат сензација е тогаш .....:vozbud:

абе каква сензција сто зборис ти толку им бесе силта сега ке паднат ке видис

До Божиќ ако успеат да бидат меѓу првите 5 сигурно нема да излезат од првите 10. Но ако од сега почнат да паѓаат тешко до крај на сезоната.

До Божиќ ако успеат да бидат меѓу првите 5 сигурно нема да излезат од првите 10. Но ако од сега почнат да паѓаат тешко до крај на сезоната.

а замисли што ќе беше ако бидат меѓу првите 5 до цветници:pos2:

за Хул ова година се добри не велам дека се најдобри затоа што ке ги фати гоолема криза сега на средината на колото се надевам дека ке продолжат така уше некое коло ке се држат горе после ке опаднат и ке се зацврстат барем до 10тата позиција во лигата и нема да се грижат за опстанокот, барем мое мислење.

Дечките што е најважно играт. На секој клуб му се случува да му опадне формата, али мислам дека овие ќе идржат до крај мајќе им...

Свака им част на Хул трето место со 20 колку и Челзи, никој ова не го предвиде пред почетокот на сезоната ама се дешавало и ова и порано како на пример Ридинг кој беше дебитант имаше супер пласмат така исто и Виган.

Во среда играат против Челси,а сезонава Челси игра одлично на гости,и мислам дека во овој натпревар Хул ќе изгуби и ќе се симне конечно од облаци..А,инаку мислам дека ќе издржат да бидат во првата половина од табелата!!

а замисли што ќе беше ако бидат меѓу првите 5 до цветници:pos2:

Тоа Божиќ не е за џабе кажано. Во Англија е тоа средина на сезоната и многу работи веќе се предвидуваат до крајот на сезоната за изгледот на табелата.

Неможат да го изджат темпото до крај на сезоната. Ке бидат слично како Виган што беше пред неколку години. Сепак, и тоа ке биде одличен Резултат за нив :)

Неможат да го изджат темпото до крај на сезоната. Ке бидат слично како Виган што беше пред неколку години. Сепак, и тоа ке биде одличен Резултат за нив :)

не биди сигурен ... ништо не се знаа ке видаме понатама как кеее

Можда ќе се пласира за место у европа ама не ми се веруе дека ќе прифати да игра како што напрае ридинг во дебитанската сезона кога имаше пласман во интертото куп ама му го препушти местото на блекбурн кој беше послабо рангиран од него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom