Фан Клуб: Хул Сити

• Креатор на темата Креатор на темата [zEUs]
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Манчестер сити се зафркна што го продаде во Хул незнам по која причина

Не се зафркнаа не е којзнае каков играч само шо шутот му вреде:wink:

Не се зафркнаа не е којзнае каков играч само шо шутот му вреде:wink:
Шут со кој им донесе 3-4 победи оваа сезона на Хал, и лани на Манчестер Сити против Јунајтед.

Шут со кој им донесе 3-4 победи оваа сезона на Хал, и лани на Манчестер Сити против Јунајтед.
Да да ѕверски шут има
И таман му е Хул и не верувам дека ќе оде у друг клуб:wink:

Супер ми е на Џовани у Хул цар е туе, и нема да замине у друг клуб :wink:

Изгледа сакаше да каже дека е доста добар играч и ке замине во некој поголен клуб. :pipi:

Во јануари не верувам, ама во лето многу големи клубови ќе трчат по Џовани тоа е сигурно.

Иначе овие од А1 се СРАЊА. Како прво пред една недела рекоа дека ќе го дават пренос натпреварот Вест Бромвич - Хул и сега киксираа, па не само што киксираа со преносот, туку и името на тимот го викат ХАЛ.

Запомнете идиоти се вика ХУЛ, така се вика и градот каде што е тимот.

Во јануари не верувам, ама во лето многу големи клубови ќе трчат по Џовани тоа е сигурно.

Иначе овие од А1 се СРАЊА. Како прво пред една недела рекоа дека ќе го дават пренос натпреварот Вест Бромвич - Хул и сега киксираа, па не само што киксираа со преносот, туку и името на тимот го викат ХАЛ.

Запомнете идиоти се вика ХУЛ, така се вика и градот каде што е тимот.
Хал е правилно.
едит: Хал води со голот на Зајате.

0-1 cc ke mi izgori edno livce ja imam 1 pisano a na betexplorer.com ja davaa kako hot favorites 2

Џовани мајсторот зголемува на 0-2.

Титула нешто да не сакат овие?:pos2:

ц ц ц не ми се верува еј се поише го симпатизирам тимов...многу добро играат го гледам натпреварот преку стрим овие WBA незнаат главата кај им е.

0-2 за Хал со голот на Џеовани.
Мислам дека веќе се знае победникот.
едит: 0-3 со голот на Кинг.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom