TpH_Bo_OkO
Трноризец
Од дента кога Македонија стана држава исклучиво на македонците.
Таква дата не постои...Македонија не била никогаш исклучиво на Македонците.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од дента кога Македонија стана држава исклучиво на македонците.
Таква дата не постои...Македонија не била никогаш исклучиво на Македонците.
Кога ти гори, ти знае гзето да сметаш на Албанците а? Епа...погали ме да те погалам муабетот е друже. Се дур ме викаш албанец, ти мене арно не ми мислиш, така да, немам потреба ни ја тебе арно да ти мислам
Дај ми го на ти го.
Око за око, заб за заб...
Примери еден куп..
vo pravo si
a za drugite... ako "Albancite" ja pocituvaat nasata zelba, i ne narekuvaat Makedonci, red e i nie da ja pocituvame nivnata zelba da bidat narekuvani Albanci, i da ne diskutirame povejce za toa prasanje
Еве де јас те сметам за Албанец.
Така веќе може. Сега може заедно да војуваме. Чамерија ќе гори, one way or another. Па ако си за, може и Солун во пакет да се стави.
:pos2:... Da ne spremivte vekje neshto? Srbija i Makedonija bea zagrevanje, pa sega NATO e na red?
Inaku, prava bratska utopija ste. Kako BiH na vremeto...:tv:
Според ООН,Грција ја бие глас на етнички најчиста држава во Европа.
Мислам дека пред да побара Грција нова поделба на Македонија,време е Македонија да побара обединување во своите етнички граници,како пред Букурешт 1913та со образложение дека доколку тоа не се случи Европа никогаш нема да има мир на својата територија и дека секогаш ќе се трудиме да продуцираме криза со тенденција да се претвориме во “јадро на крвопролевањата“ Европската територија.Единствен начин за мирна Европа или “алтернатива“ би била целосна интеграција на Македонија во ЕУ или НАТО.![]()
Единствен начин за мирен свет е Обединета Македонија!!!Мислам дека пред да побара Грција нова поделба на Македонија,време е Македонија да побара обединување во своите етнички граници,како пред Букурешт 1913та со образложение дека доколку тоа не се случи Европа никогаш нема да има мир на својата територија и дека секогаш ќе се трудиме да продуцираме криза со тенденција да се претвориме во “јадро на крвопролевањата“ Европската територија.Единствен начин за мирна Европа или “алтернатива“ би била целосна интеграција на Македонија во ЕУ или НАТО.![]()