Кога го видов насловов на темава си викам "еја, нешто ново се отворило", кога видов, за лихварот станувало збор...
Имам купувано од таму, маиците му се 800 или 850, а од Кис мислам дека има доста ствари. За знамињата има добри цени, 800 денари му е знаме, еден другар сакаше да земе од Dream Theater али немаше, и по нарачка му го зема, го праша како сака да изгледа, дали цели да се гледаат луѓето ли само фаците, на која боја да биде, све тоа запиша на ливче и му зема број па кога го нарача му се јави
Новчаниците се 400-450(има и со ланец и без), а 450 си земав и капче од Нирвана пред 3-4 години.
У секој случај, маиците му се квалитетни, јас немам купено маица, али брат на моја другарка може има оставено над 10000 денари таму, така да...
А за услугата, ако се погоди он да е у продавница, Сашо мислам се викаше, а не ќерка му и ако му кажеш дека од Охрид си дошол специјално за продавницата ќе добиеш најбоља услуга EVER, секако, и ако изгледаш дека стварно ќе го купиш тоа што го гледаш.
Мартинки нема, али има спитфаерки и мислам дека се иста цена ко тоа продавницата за ловечка опрема(каде btw има мартинки), али и за нив посигурно е да си ги земеш од продавницата за ловечка опрема, на еден другар(аман више со другариве) му се еба патентот на фаерката шо ја зема откај лихварот.
Типот иначе секој викенд(ако не секој, секој втор) иде у Бугарија и/или Грција и од таму ги набавува сите ствари, незнам за Грција, а у Бугарија нема што нема и плус многу е ефтино.
За цедињата, има, али боље не зимај, едно дете сакаше да земе за другар, као, оргинал нели, го отвара и шо да види, цедето - Princo!
Имаат и веб страна, бар порано имаа, им ја пишува на вратата али не ми текнува...ако проаѓам деновиве ќе ѕирнам.
Совет плус: не оди таму ако немаш пари, или ако имаш многу пари!
Јас само прв пат кога влегов не ни планирав да купувам, а 1000ка потрошив.
Значи зборот ми е, ако имаш повеќе пари у тебе ќе паднеш у искушение да ги потрошиш, а ако немаш пари у тебе ќе му оставиш лош впечаток на лихварот и следен пат кога ќе доеш ќе ти рече:"ако не купуваш ти, пак ја ќе ти покажам", а може и да се деси те гризе совест дане ти го купи некој тоа што си го намеркал додека да набавиш пари....
Доста исцрпно објаснив, ако треба уште...питајте.:helou: