Metal Shop - Скопје

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Дали некој може да ме информира каде поточно се наоѓа овој шоп, шо роба држет и тие работи... Нормално, од KISS дали имат нешто, некои слики од артикли ако ви се најдувет и така...

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Кај Лептокарија, Карпош 3 или 2 беше така нешто. Influence се вика продавницата и малце поскупичко е.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ми кажвеше еден од KISS Army од Скопје огранокот, имало некој глупи маици од KISS, пишело напред Kiss Farewell Tour или не знам како, а позади годината и I was there! со мал фонт. Цена, осум стовчиња. И не знаев дал само за то беше или општо си е скапо, зато прашвам скопјани. :)

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
А у метал шопов има све што треба да содржи еден метал шоп,од алка до чизма,или само маици и ЦД?

\m/arko

Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Па јас немам влезено внатре, само еднаш поминував и затворено беше ама од тоа што видов на излогот имаше доста работи внатре. Килерки, паричници, алки, беџови, маици, блузи, некои реквизити, пепељари.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.897
Поени од реакции
11.198
Ми кажвеше еден од KISS Army од Скопје огранокот, имало некој глупи маици од KISS, пишело напред Kiss Farewell Tour или не знам како, а позади годината и I was there! со мал фонт. Цена, осум стовчиња. И не знаев дал само за то беше или општо си е скапо, зато прашвам скопјани. :)
Pa zar ima dobri maici od kiss:) mala provokacija :)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Метал шопов-грабеж невиден:uvo:

Ми вика шупакот “Оригинални се ЦД-ата“, а после “Па немам сега, треба да изрежам“... кретен!
Касетите ги продава 300-400, на пирсовите им ја надул цената, стегач за рака е 500, а маиците се срање. Постерите му се 400, а истите ги има во Југотон за 200. Само блузоните не ги плукам:pipi:

Ваква беше ситуацијата пред година дена кога последен пат стапнав таму.

}I{BuTtErFlY

You want ME
Член од
21 февруари 2006
Мислења
765
Поени од реакции
14
се наоѓа во Лептокарија Карпош 3 и е скапо стварно...нема нешто којзнае што,ЦД,маици,накит,прешивачи кои ина;е се скапи големите се 450 а не се кујзнае колку големи,и постери има и знамиња.последно бев пред некој 4 месеци и незнам,ама не сум импресионирана баш.Фантомче може да дојдеш во Ск и јас ти и Никола да одиме а :)

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Дали има во тој шопот (не како што ги нарекуваме тие во моето подрачје) док мартинс?

samantha

who's tha boss?
Член од
16 октомври 2007
Мислења
196
Поени од реакции
1
Ужас..нема нишо значително добро у продавницата и ѓшибаат цени ко да продаваат оригинали со потпис од изведувачите и златен печат од кралицата....

А и услугата е КАТАСТРОФА...

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Прстен за палец 600 денари...ништо не купувам од таму дегенерици.

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Дали има во тој шопот (не како што ги нарекуваме тие во моето подрачје) док мартинс?
За таква работа - продавница за лов и риболов. Јас барем таму си купив. :D

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Онаја во Охрид шо е, спроти Џокер кладилницана?

\m/arko

Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Скупо е да си металец љољ

Kajgana Shop

На врв Bottom