Репрезентативно деколте :)

• Креатор на темата Креатор на темата Ganimed
  • Време на започнување Време на започнување
Имам фамозно полни, големи гради кои ми беа мачни во осмо кога нагло пораснаа,но по неколку години одржување и гаење взаемна љубов, се договоривме да не си пречиме многу:)Проблем е што не можам да спијам на стомак кога имам добиено, а и при трчање знаат да ме зезаат, но затоа во деколтирана маица изгледам...Деколтирано:vozbud:, хихии...Си го љубам, деколтето, си ги љубам и нив...а и ми ги љубат.

Исто и овде..
Само некогаш знаат многу да ме нервираат затоа што не можам да си најдам прслук! :@
То е единствената нервоза околу нив. И да, посебно болат кога имам добиено, а тогаш нигде не ги бери.
Иначе и јас си го сакам деколтето, ама некогаш се нервирам кога некој појќе внимание им обрнува нив, отколку мене.
А и во недеколтирана маичка, во обична, па и во тренерка, изгледаат huge.

уфф..цицка ме изела :P
се осекам повеке од искажан на темава :D

aaaa kako si gi vikate, nagaleno... curi...?:smir:

Иначе и јас си го сакам деколтето, ама некогаш се нервирам кога некој појќе внимание им обрнува нив, отколку мене.
Токму поради тоа, понекогаш сум среќна што немам големи гради. Ако треба некој да ме забележи или понатаму засака, ќе ме сака само мене! Уствари не, мене и копанот мој де.:pos2:

Леееееее! Прашањево ме уби! Уствари, пак не ... ќе ме убие ако некоја девојка си ги има крстено своите гради ... :nesvest:

Знам дека има машки кои му даваат име на нивниот полов орган,ама тоа не значи дека женските ги именуваат градите.Тоа само на филм,па ни таму.:)

Изминативе неколку месеци градите ми пораснаа за два броја и сега ми се баш какви што сакам.
Си го обожавам деколтето, заедно со деколтирана облека и гордо си го носам :kesa:

Мирка и Спирка.
Боже..:nesvest::uvo:

Токму поради тоа, понекогаш сум среќна што немам големи гради. Ако треба некој да ме забележи или понатаму засака, ќе ме сака само мене! Уствари не, мене и копанот мој де.

А јас некогаш стварно сум љубоморна на мојте гради! Ама сериозна сум!
73483633jx3.png

Изминативе неколку месеци градите ми пораснаа за два броја и сега ми се баш какви што сакам.
Добро, како успеаа да ти пораснат за цели два броја на 20 годишна возраст?! :nesvest: Ова по природен пат или со некои препарати, бајачки, магии, тегнења, влечења, јадење смоки, пилешко исл? :icon_lol: Кажуј го лекот жено :pos:

Јас скромно ќе признаам дека не сум многу широкограда личност. Тој предел, за разлика од некои други, не ми е добро развиен и надарен. Ама па, не можеш се да имаш у животот. :toe: Фамилијарно сме тесногради сите жени у фамилија, освен една прабаба која била крајно цицлеста и дури позната во селото по огромните цицки, ама беља работа, не фатил кај мене генот нејзин.

Но добро, имам други квалитети (тешење?). Еден ден може и ќе пораснат (надеж?). Ако не па, секогаш постои опцијата да се подложам под нож (екстремни мерки при очај?). И онака се некако магично налетувам на партнери кои „не сакаат“ големи гради (лажги?). Сериозно, не ми е некој тежок комплекс, ама би била посреќна доколку беа поголеми. :) Арно ама, штом ваква ме дала Мајка Природа, таква и си се сакам.

А дека фино пополнето деколте е убава работа, признавам. И мене знае погледот да ми го задржи таква глетка, не па мажи. :smir:

Знам дека има машки кои му даваат име на нивниот полов орган,ама тоа не значи дека женските ги именуваат градите.Тоа само на филм,па ни таму.:)
а знаеш зашто им даваат имиња на пенисите?
нејќат некој непознат да им ги носи најважните животни одлуки.. додека на нас градите не ни играат толку битна улога .. додуша стварно неам сретнато женско што им има дадено име на градите, а неам сретнато ни машко што му нема дадено име на пенисот

zena bez cicki e kako fico, brka rabota ne praj kev

Кој не сака такво деколте :toe: Само ќе се сложам со Фантом...подобро полно деколте одошто полни фармерки:vozbud:

Слабост ми е женско убаво деколте, провоцира, а воедно и возбудува :vozbud:

Добро, како успеаа да ти пораснат за цели два броја на 20 годишна возраст?! :nesvest: Ова по природен пат или со некои препарати, бајачки, магии, тегнења, влечења, јадење смоки, пилешко исл? :icon_lol: Кажуј го лекот жено :pos:

Хормонална терапија за друг проблем која доведе до ненадеен голем пораст на градите.

Dusa davam za dobra cicka.
Obicno se smeta deka ako se pogolemi se i poubavi,sto ne mora da znaci...NO...sekogas si go krsam i vratot od vrtenje po nekoe kvalitetno dekolte.:)

а знаеш зашто им даваат имиња на пенисите?
нејќат некој непознат да им ги носи најважните животни одлуки.. додека на нас градите не ни играат толку битна улога .. додуша стварно неам сретнато женско што им има дадено име на градите, а неам сретнато ни машко што му нема дадено име на пенисот

pa tuka ste delumno vo pravo, posho zenite poveke imaat obichaj da gi tetoviraat iminjata na mazjacite na gradite, ali ima i nekoi sho si gi vikaat nagaleno, normalno koa se sami i koa im se saka toa:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom