Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Глумица, предавник, резил незнам веќе што да кажам, треба да отвориме тема за плукање на Калиопи, ме остави без зборови пошто стварно ја почитував, сеа комотно може пут под ноги, и нек се изгуби.Ороспија..а се праи дека е голем патриот
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]"Поради револт и протест кон некултурните табори на младите изведувачи кои ја исвиркаа во Универзалната сала, Калиопи се повлече и лута е", велат скопските чаршиски муабети. "Евровизија е мала работа за име какво што е Калиопи. Во моментов кога подготвува голема балканска турнеја, смешка каква што беше Скопскиот фестивал не и ни треба", велат нејзините блиски соработници и колеги. [/FONT]
Вака не дека сум некој фан на Калиопи далеку од тоа но донекаде ја разбирам после она што се случи ни крива ни должна оти во сета оваа спанска серија најголеми виновници се МРТ оти за настан кој буди толку голем интерес е несфатливо да картата чини само 200денари оти во 2002г истата беше 1200ден. што значи дека денес таа требаше да биде во мала рака 1500ден.
ДА ама ете а бар едно фала да ти кажеше што ја почитуваш нејзината музика,имаше луѓе кои гласаа за неа, а не покажа никаква благодарност кон нив(СРАМОТА)тоа ме изнервира и не вреди таква fake личност да слушам, кога знам дека нема искреност во ниту една од песните што кажуваше дека ги посветила на ова или она, се и било ччисто колку да стигне до поголема слава!Не можам туку така да престанам да ја обожавам, сепак таа со години беше моја омилена пејачка. Но сепак не ми е сеисто за неа...
Пеачите ги ценам по песните, а не по изгледот и скандалите што ги прават.
Тоа што сега така се испонаша нема да ја намали убавината на песни како што се Месечина, Не плачи, Обои ме.... Тие си остануваат класика... Исто како и нејзиниот моќен глас (за пеење, не за вреѓањето зошто не ја изгласавме за евровизија)
Не можам туку така да престанам да ја обожавам, сепак таа со години беше моја омилена пејачка. Но сепак не ми е сеисто за неа...
Пеачите ги ценам по песните, а не по изгледот и скандалите што ги прават.
Тоа што сега така се испонаша нема да ја намали убавината на песни како што се Месечина, Не плачи, Обои ме.... Тие си остануваат класика... Исто како и нејзиниот моќен глас (за пеење, не за вреѓањето зошто не ја изгласавме за евровизија)