Колку деца би сакале да имате?

• Креатор на темата Креатор на темата barbie
  • Време на започнување Време на започнување

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142
Ако е со тој што го сакам ќе имам 3,ако е со друг едно или 2

Како тоа, ако е со друг?
Зарем би се осудила на тој чекор да создадеш фамилија со некој што не го сакаш, или пак не доволно?

Искрено, јас никогаш би ја немал таа храброст:)

мислев на еден посебен дечко.Ако не е тој,може ќе сакам друг,ама не сакам со друг да имам 3 деца. Може заладено звучи ама... :nesum: јеби га ќе видиме:pipi:

2 Деца би биле доволни ако се и двете машки ок..
ама ако би имал 3 деца машки ке преобрнат куќата од другата страна :)
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

мислев на еден посебен дечко.Ако не е тој,може ќе сакам друг,ама не сакам со друг да имам 3 деца. Може заладено звучи ама... :nesum: јеби га ќе видиме:pipi:

А?
Чекај, чекај малце, стварно не си ми јасна.

Ако не го најдеш оној кој вистински ќе го сакаш, ќе се омажиш со некој кој нема да го сакаш и затоа со него ќе имаш помалку деца одколку со оној кој би го сакала?:icon_eek:

Сакам три, а за имиња не сум размислувала. Ми се допаѓаат имињата Матеј, Андреј, Лука:pipi:

Барав "Цел кошаркарски тим" во анкетата...нема :/

Па сакам две, ама ќе бидат на поголема разлика. Или па близнаци, ама машко и женско:back:. Во случај да не можам да имам деца, не дај боже, но се` е можно, би посвоила без размислување.

А?
Чекај, чекај малце, стварно не си ми јасна.

Ако не го најдеш оној кој вистински ќе го сакаш, ќе се омажиш со некој кој нема да го сакаш и затоа со него ќе имаш помалку деца одколку со оној кој би го сакала?:icon_eek:

Не
Вака,
сега имам еден дечко шо ми е многу посебен и многу го сакам.Епа 3 деца сакам да имам само со типов. Било кој друг да е нема да бидат три.
мислам дека ја затупивме,хехе,ама мора да се разјасни дилемава :wink::wink:

Две махимум...кај иаме ние стандард за повеке?!?!

Не
Вака,
сега имам еден дечко шо ми е многу посебен и многу го сакам.Епа 3 деца сакам да имам само со типов. Било кој друг да е нема да бидат три.
мислам дека ја затупивме,хехе,ама мора да се разјасни дилемава :wink::wink:
треба првен да го прашаме и типот нели???????
на третото јас ќе му бидам кум
ако биде машко ќе го крстам ТОДЕ на дедо му
а ако биде женско сеедно ТОДЕ ќе биде

гласав за 2,ама ако се згреши и три нека бидат,нема да го фрлам!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom