Queen си ги сакам. Животна желба ми е да бидам на нивни концерт, и се надевам ќе ми се оствари. Ако не во Македонија, на некое друго место.
Зашто ги нема Scorpions у анкетата?! Од понудените, би сакала да дојдат GNR (ама старата постава), AC/DC, Maiden i Metallica...Без Фреди тешко дека ќе бидат тоа што беа. А јас најмногу сакам Scorpions, пред 3 години издадоа албум и оттогаш не сум чула ништо за нивната кариера, ама доколку постојат, тие се мојот избор.
Фреди си е Фреди, ама Пол Роџерс не е лош избор. Сепак другите се тука.Без Фреди тешко дека ќе бидат тоа што беа. А јас најмногу сакам Scorpions, пред 3 години издадоа албум и оттогаш не сум чула ништо за нивната кариера, ама доколку постојат, тие се мојот избор.
Тука си многу во право, само на сон тоа кој новинар ке се нафати да ги викне познатите групи тука во Македонија.Од дадените гласав за Металика.
Повеќе би сакал да дојдат: Foo Fighters, Green Day, Muse, Silverchair, Gavin Rossdale, Inme, HIM
Но тешко...многу тешко
Новинарите не ги викаат групите.Тука си многу во право, само на сон тоа кој новинар ке се нафати да ги викне познатите групи тука во Македонија.