Кој и што знае да зготви?

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Искрено...СЕ. Затоа што израснав со мајка ми во кујната, а и повеќето време бев сам дома од детствотот, полека , полека со експериментирање дојдов до тоа што сум денес. САМОСТОЕН ГОТВАЧ! И наша кујна, и странска, и паста и маста..све! Башка имам преку 100 тина мои лични рецепти.

OmarSpears

Stelar
Член од
11 декември 2009
Мислења
1.408
Поени од реакции
3.316
Pa iskreno se... Koga ja nema mama da zgotvi jbg toa e, zivotot na se te uci...

marko_d

Ретард
Член од
10 април 2009
Мислења
430
Поени од реакции
18
јајца на око, тост, некад и шпагети/макарони (недоварени или преварени).

V

VeniVidiVici

Гостин
Скоро се што е типично за овие простори. Фрик сум по добро приготвени јадења и голем ќеф ми е да готвам во слободно време, поготово за мојата девојка или некоји пријатели. Дојранска риба печена со лук и оцет, последното зготвено јадење овој викенд, прсти да излижеш. :)

S

StormRage

Гостин
Па многу работи...Пржење компири, јајца, месо... Скараџија сум хехе, Пици прам... супи... итн :)

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Јајца на око,да си мачкам доста е!!!

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
сакам готвење... освен пица и пржени патати знам да сварам супа, фасуљ (грав), пастрмајлија.... но има мн работи со сакам да ги научам ама не сум надарен

I

Intex

Гостин
Јајца на око, кајгана знам, ама често ми останува пола на тавата. Знам и палачинки да си спремам.

Milovoe

деЧак со оЗЛОгласен СмешаК
Член од
13 декември 2009
Мислења
90
Поени од реакции
24
Јајца на 1001 начин.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Знам да правам повеќе видови пица, да сварам или спржам јајца, да правам шпагети и макарони, неколку видови супа и правам одлично тавче гравче! :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom