Партизација на судството - инсталации на високи функционери на ДПМНЕ?

• Креатор на темата Креатор на темата test
  • Време на започнување Време на започнување
Начинот на кој го кажа ова:

ме натера да те запрашам: зошто некој би затварал албанци? Бидејќи се албанци? :uvo:
Имаме ние вечи криминалци...

4te stana od Pinoche,plateznata karticka, OKTA,.. Lambe i ESM, Amdi Bajram i Stipska Makedonka t.e. i ukradenoto platno od nea,Smilenski koj da napomenam osloboden od ovaa vlada i pokraj onoj tezhok kriminal e osloboden so kaucija.

4te stana od Pinoche,plateznata karticka, OKTA,.. Lambe i ESM, Amdi Bajram i Stipska Makedonka t.e. i ukradenoto platno od nea,Smilenski koj da napomenam osloboden od ovaa vlada i pokraj onoj tezhok kriminal e osloboden so kaucija.
А што имаше врска ова кое си го напишал со она кое си го цитирал?

абе комуњар па што сакаш комуњари да ставаат?:je: сдс коа беше на власт си ставаа комуњари Вмро си става лавчиња сигурно нема овенати ружи да става

бла бла ја сум дебилче комуњарско, бла блабла бла ја сум дебилче комуњарско, бла блабла бла ја сум дебилче комуњарско, бла блабла бла ја сум дебилче комуњарско, бла блабла бла ја сум дебилче комуњарско, бла блабла бла ја сум дебилче комуњарско, бла блабла бла ја сум дебилче комуњарско, бла блабла бла ја сум дебилче комуњарско, бла блабла бла ја сум дебилче комуњарско, бла блабла бла ја сум дебилче комуњарско, бла блабла бла ја сум дебилче комуњарско, бла блабла бла ја сум дебилче комуњарско, бла бла
Мрсулов дебело ја утнал работава. Кај шо пука со ќорци, уште клетникот бесполезен и у празно гаѓа :pos2:. Абе теле мизерно, кога било судството у Македонија непартиско, па сега “ДПМНЕ“ да го партизира? Уште да пробаш да ме убедиш и дека правниот “факултет“ на битпазарскион универзитет е ВМРО-вско легло и све ќе ти поверувам. :salut: Оди бе тролу гурелав, иди изеби нешто и не досаѓај веќе! :drk:

Конечно на некој да му текни да искористи паметно решение за решавање на проблемите во судството.

http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=1&ArticleID=80918&EditionID=1260

Точно на овај начин (со пензионирање преку ноќ на сите судии постар од 50години) Естонија ја опрај судската власт, која им патеше од истите болести како нашава. :salut:

Интересно е како на форумот до сега имаше малку вакви дискусии. Нешто ги мачи. :D
Али нема проблем нека зборуваат само коа ќе се на власт некој ден и јас ќе сакам да имам право на глас. ;)
Комуњари учат демократија. :D

Едно ме интересира... зошто не дигате галама и не се буните кога некој ќе ве нарече комуњар?

абе комуњар па што сакаш комуњари да ставаат?:je: сдс коа беше на власт си ставаа комуњари Вмро си става лавчиња сигурно нема овенати ружи да става

Се додека се ставаат “трендафили“ и “мачори“ во судството Македонија ќе се дави во сопствениот измет!

Конечно на некој да му текни да искористи паметно решение за решавање на проблемите во судството.

http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=1&ArticleID=80918&EditionID=1260

Точно на овај начин (со пензионирање преку ноќ на сите судии постар од 50години) Естонија ја опрај судската власт, која им патеше од истите болести како нашава. :salut:
Решението воопшто не е паметно оти сите нови потенцијални млади судии се членови на некоја партија.Треба да се направи посебна и независна комисија составена од сите партии подеднакво која ќе се занимава со собирање сознанија за наклоност на одредени судии кон одредена партија,при што доколку се соберат релевантни докази истите судии да бидат суспендирани или деградирани во судски службеници со забрана за вршење дејност судија.

SuicideMessiah напиша:
Биди мирен бе татар...родени сте со природен хендикеп да бидите трајно аналфабети, немаш шо да јадиш гомна па вреѓаш и нервоза те фаќа ко овој твојов Чарло Чаплин...кај ДПБНЕ ја партизира цела држава па налет друго и ја албанизира а ти пак оди пуши лепак за дијабола патриоти...и пази со речникот малку...не си на улица...
Јани, ти ли си бе ебати цинцарот? :salut:Инаку, гомце едно гурелаво, не сум те видел на историја нешто со “татари“ да се расправаш?! Јас инаку на галено си ги викам чуваши. Иди малку прочитај за чувашите кои се и шо се и после дојди засмрди овде. Патем, додека ти килавото тролче комуњарско смислуваше и сеуште смислуваш како да ја испокрадеш сосптвената си татковина јас со години по форуми, наши и инородни, секирам чуваши и хамито-семити. А околу нервозата :pos2: ај иди и ти малку :drk: олесни се. И уште ова ќе ти кажам евнухче мало. Вие пријателчиња бидете спремни уште дооооолго да не се вратите на власт. Оти освен болна желба токму ВИЕ да дојдете на власт, вие ништо друго не нудите на гласачкото тело. А со таква “програма“ нема да ве гласаат бе батка. Многу сте им нервозни нешо на луѓево, а на нервозен “ебач“ ниедна не му дава! Јеби га...

Добро бе, што му реплицирате на неписмен самоубиствен комуњарски провокатор.

Не гледате дека постовите му немаат врска, само бегате од тема со тоа што се замарате со него.

Јани, ти ли си бе ебати цинцарот? :salut:Инаку, гомце едно гурелаво, не сум те видел на историја нешто со “татари“ да се расправаш?! Јас инаку на галено си ги викам чуваши. Иди малку прочитај за чувашите кои се и шо се и после дојди засмрди овде. Патем, додека ти килавото тролче комуњарско смислуваше и сеуште смислуваш како да ја испокрадеш сосптвената си татковина јас со години по форуми, наши и инородни, секирам чуваши и хамито-семити. А околу нервозата :pos2: ај иди и ти малку :drk: олесни се. И уште ова ќе ти кажам евнухче мало. Вие пријателчиња бидете спремни уште дооооолго да не се вратите на власт. Оти освен болна желба токму ВИЕ да дојдете на власт, вие ништо друго не нудите на гласачкото тело. А со таква “програма“ нема да ве гласаат бе батка. Многу сте им нервозни нешо на луѓево, а на нервозен “ебач“ ниедна не му дава! Јеби га...

Незнам јас кој е нервозен ама знам премиерчето ваше не го спомнува бугарскиот окупатор и знам дека е бугарофил како и неговите партиски војници.. а ние СДСМ ќе си дојдеме на власт не се секирај ... кога ќе прелие чашата од народот ќе дознаете за што ви зборувам а сите пиночевци ќе завршат во новиот дел во шутка кој го гради самиот Пиноче:pos2:

Добро бе, што му реплицирате на неписмен самоубиствен комуњарски провокатор.

Не гледате дека постовите му немаат врска, само бегате од тема со тоа што се замарате со него.

А па твоиве шо имаат врска...не само што В немаат од врска туку се без полезни да ги чита човек, не е провокација нити пак невистина ДПБНЕ да си ги брише гомната оставени позади себе...ама овој пат тешко изводливо тоа...пошо ги има повеќе од замисленото како на пример партизацијата во судството која од триглав се глеа ќе му ја запечати судбината на Пиноче.

Fuere ja pozdravuva inicijativata na Branko Crvenkovski.
OBSE zadovolen od odlukite na Branko Crvenkovski.
Aktivnostite na Branko Crvenkovski dogovoreni so pretstavnicite na SAD i Evropskata komisija.

Od druga strana, Gruevski dobi podrshka od opshtinskiot komitet na dpBne od Strumica i od Strastniot zaedno so Svetovid.

А па твоиве шо имаат врска...не само што В немаат од врска туку се без полезни да ги чита човек, не е провокација нити пак невистина ДПБНЕ да си ги брише гомната оставени позади себе...ама овој пат тешко изводливо тоа...пошо ги има повеќе од замисленото како на пример партизацијата во судството која од триглав се глеа ќе му ја запечати судбината на Пиноче.
triglav e na alipte vo slovenija )))))))0
uste li ja tegnes ``od vardara pa do triglava `` )))))))

Fuere ja pozdravuva inicijativata na Branko Crvenkovski.
OBSE zadovolen od odlukite na Branko Crvenkovski.
Aktivnostite na Branko Crvenkovski dogovoreni so pretstavnicite na SAD i Evropskata komisija.

Od druga strana, Gruevski dobi podrshka od opshtinskiot komitet na dpBne od Strumica i od Strastniot zaedno so Svetovid.

``Претседателот Црвенковски не се координираше за неговата иницијатива со Соединетите држави, велат од американската амбасада во земјава. Оттаму укажуваат "Ние сме партнери со Македонија и не се мешаме во внатрешнополитичките прашања на земјава. Македонија има демократски развој и ние го поздравуваме прогресот што го прави".
Негирање на информациите и од европските претставници во земјава.
-Европската унија никогаш не би поддржала иницијатива која би претставувала мешање во судски процес, категорични се од мисијата на ЕУ во земјава и додаваат дека продолжуваат "да ги охрабруваат сите иницијативи кои би го зајакнале политичкиот дијалог и би ставиле крај на бојкотот на парламентот". izvor ``vecer``

a za tebe pozdrav

by happy

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom