Јован Јованов

S

SSS-Stolica

Гостин
Како што реков веќе,тоа е претежно кај тинејџерките.

Кога збориме за фалш,можно ли е да не го споменеме Врчак?Од прва до последна му се крадени и пак тинејџерите се палат по тие песни.:toe:
еве една копија на Врчак

Оригинал 2-Pac

Копија Врчак-пред да заспијам

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
За жалење јас... Неинформирана, јбг. :icon_lol: Џеј Џеј... :pos::pos::pos:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
еве една копија на Врчак

Оригинал 2-Pac

Копија Врчак-пред да заспијам
Сепак,за разлика од другите копии,мене оваа негова песна ми се допаѓа.
Постарите негови песни беа крадени,ама според мене барем имаа некаков сензибилитет.

S

SSS-Stolica

Гостин
Сепак,за разлика од другите копии,мене оваа негова песна ми се допаѓа.
Постарите негови песни беа крадени,ама според мене барем имаа некаков сензибилитет.
и мене ми се допаѓа ама сепак оригинал си е оригинал:toe:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
и мене ми се допаѓа ама сепак оригинал си е оригинал:toe:
Многу нормално,никој не го оспорува тоа.
Сакав да кажам дека постарите,иако крадени,барем за моето уво беа подносливи и ок,дури некои од нив и ден денес си ги слушам.

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Многу нормално,никој не го оспорува тоа.
Сакав да кажам дека постарите,иако крадени,барем за моето уво беа подносливи и ок,дури некои од нив и ден денес си ги слушам.
Се разбираме, имаа некој контекст, некаква идеја и допираа до луѓево многу поубо отколку то дека цела армија му треба на некој за да си фати женска или дека некој 25-6 годишен маж е во дилема дали со срце или со мад**а, да се плукнам во неинвентивноста, ама убо му е бе, дури има овци има кој да ги стрижи. Во нашиов случај horny teenage mutant chicks señoritas :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Искрено, не можам да слушам нешто што е крадено, што знам дека некој пред тоа се мачел да го создаде тоа дело, а сега некојси Џеј Џеј кис мај ес од Радишани заедно со другарчињата негови Тони Фен кој се мисли дека е 50 Цент и Ламбе да се кити со туѓи пердуви и да изигрува највечи фраер у маало со рент-а-кар Ламборџини.
Навистина не им го сфаќам филмот на македонските членови на естрадата. Зошто тие самите да не си изградат свој стил на изведување музика, кореографија и правење спотови? Се` мора да биде копи пејст од МТV и VH1.
Некогаш дури и си мислам дека се за греота, а уште погреота се оние што им врискаат на Џеј Џеј и компанија на концерти.

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Искрено, не можам да слушам нешто што е крадено, што знам дека некој пред тоа се мачел да го создаде тоа дело, а сега некојси Џеј Џеј кис мај ес од Радишани заедно со другарчињата негови Тони Фен кој се мисли дека е 50 Цент и Ламбе да се кити со туѓи пердуви и да изигрува највечи фраер у маало со рент-а-кар Ламборџини.
Навистина не им го сфаќам филмот на македонските членови на естрадата. Зошто тие самите да не си изградат свој стил на изведување музика, кореографија и правење спотови? Се` мора да биде копи пејст од МТV и VH1.
Некогаш дури и си мислам дека се за греота, а уште погреота се оние што им врискаат на Џеј Џеј и компанија на концерти.
Не им делиле, it's as simple as that :toe:

S

SSS-Stolica

Гостин
Џеј Џеј колку е влезен во филм се мисли дека е Џастин и на спотовите нешто прави мисли дека е којзнае што е Јебо се прави и со неговите деугарчиња посебно Елвир Мекиќ влезени се во филм 100% и не знам на кој спот беше па на крај патиките им ги снимаат да се видат какви се

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.688
Поени од реакции
48.895
Приметивте дека одкако почина Тоше осетија луфта овие грозниве и празнина медиумска па почнаа масовно да штанцаат песни спотови и концерти.
Не е изводливо некој да го замени не е ни тоа муабетот ама јасно е дека моментално се “број 1’’ сакале ние или не:toe:ги има на секој канал и на секое радио :S,ja не знам што треба да се деси за да се спасиме :)

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Џеј Геј бре каков Џеј Џеј :)

U

UnholY

Гостин
Колку треба да си морон за да мислиш дека нема да сфатат луѓето дека е плагијат `песната` што си ја напраил?
Поентата е шо се до толку катастрофални, така шо не можат да се класифицираат ни како добри плагијатори.
Од катастрофа, уште потешка катастрофа.

Член од
14 ноември 2007
Мислења
15
Поени од реакции
1
Не грешете душа со VH1 :D далеку сме од тоа!!!! со секој "artist"... засега.
А бидејќи ни МТV, како канал наменет за поидиотската публика не го емитува Џеј Џеј и се останато од истата корпа... не е вредно ни на форум да се наоѓаат. (секоја чест за неколкуте на MTV adria што ни го белат образот ;) )

пи ес
И некој пotoa ќе ми зборува за МАКЕДОНСКИ идентитет, ебате! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom