За мажите: што ако таа е невина?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би/сте оделе до крај?

• Вкупно гласачи
    186
a zasto e vazni?? mislis deka ke te saka poveke posle toa ili?? ako ti posle toa se ponasas zaladeno ili glupavo ne e vazno sto si i bil prv!:bi

Важно е многу важно е ке ти вели шо бе ме помина и ме остај сега ме неќиш појке и бла бла бла и шо ке прајш ке се смилуваш ке му одиш по кефот

ако ја скиниш ке ти бара само тебе пак така другар ми си ја зеде бељата и ми велеше ој бе ебија ми се здосади и така да загреана беше не остај сами другарми и се омрсив:sekss::icon_bigg

Требало двајцата да ја подберете и за финито еден стап да земете и добро да ја намавате,зошто и тоа си го барала освен секс.

Зошто постојат девојки кој откако ќе ја изгубат невиноста ја губат и главата по типот со кој биле го поистоветуваат со животот,работат на повик од кога ќе и раскине...Немојте толку трагично да ја сваќате невиноста(за оние што се невини),со тој сте сакале со тој сте биле,ќе дојде и следен подобар кој ќе знае да ве цени,а не да ви мести другар да ве исплеска.И пред да легнете со некој прочистете ги фиугите малце од прашина и запрашајте дали навистина посакувате да водите љубов или го правите тоа оти сите го прават.
Сите сме биле невини,но вакви глупачки кој откако ќе им раскине првиот работат на повик страшно ме иритираат,имајте свое јас бе луѓе барем за некои работи,аман и немојте да се вадите со годините(имам 15,16) зошто и ние имавме по толку,не пораснавме наеднаш.

п.с.се изнервирав

Nesposobnite i nekadrite mashki baraat sloboden i otvoren teren, i bidejki ne se sigurni vo svoite sposobnosti baraat veke olesnati okolnosti, a od nevinite begaat kako od gaol.....
Prostaci be:tapp:

Nesposobnite i nekadrite mashki baraat sloboden i otvoren teren, i bidejki ne se sigurni vo svoite sposobnosti baraat veke olesnati okolnosti, a od nevinite begaat kako od gaol.....
Prostaci be:tapp:
За мене збораш?
Јас ко вршев работа се неа не ми беше прв пат така да? Не знам шо сакаш да кажиш со ова,логички е мажи да кажат дали бегаат од невини или не а според никот логички е дека си женско.

Pa sto ako bila nevina site bile nevini...sigurno deka e potesko ama pa ne e interesno se lesno i podmackano da bide,neli :toe:

би ми било на почеток гадно колку и да сум пијан :) интересно е што сум дошол до ваква ситуација и цело време типката ми правеше филм демек којзнае колкаво искуство имало и сето тоа... кога дознав :pusk: ми скрши филм бе! си реков од 15 април навака дека веќе не проаѓам низ истиот филм... многу болно беше!

Toa zavisi od devojceto, ako e resena da ide do kraj, nejzina odluka si e toa, za nejzino telo stanuva zbor.

Во никој случај не би сакал да сум тој во таква потпивната и првовидна ситуација... Али ако ме напне .....:salut:

За мене збораш?
Јас ко вршев работа се неа не ми беше прв пат така да? Не знам шо сакаш да кажиш со ова,логички е мажи да кажат дали бегаат од невини или не а според никот логички е дека си женско.

Ne zboruvav za tebe, sam si se najde...
Logicki e da gi procenuvame maskite, NIE-zenskiov svet...Ne zboruvav globalno,ima i toa kako dobri isklucoci..

Ako e nevina?!?...hmmm!...E pa airlija neka i e! I dogodina poveselo, samo shto ke treba i vino crveno da chastam togash, slushnav takov bil adetot koga pravish 'sefte'! LoL!

Дефинитивно би одел.. Зошто да не... Кога сама си го бара јас не гледма потреба да не и го подарам :D

Што има пубаво од невина? За неа си божество те посакува толку силно едноставно и ги исполнуваш фантазиите секс кој ќе го памти цел живот па макар и да ми биде последен секс ќе направам да се осеќа како никогаш до тој момент,момент кој ќе го памти цел живот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom