- Член од
- 14 април 2007
- Мислења
- 793
- Поени од реакции
- 6
a zasto e vazni?? mislis deka ke te saka poveke posle toa ili?? ako ti posle toa se ponasas zaladeno ili glupavo ne e vazno sto si i bil prv!:bi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако ја скиниш ке ти бара само тебе пак така другар ми си ја зеде бељата и ми велеше ој бе ебија ми се здосади и така да загреана беше не остај сами другарми и се омрсив:sekss::icon_bigg
За мене збораш?Nesposobnite i nekadrite mashki baraat sloboden i otvoren teren, i bidejki ne se sigurni vo svoite sposobnosti baraat veke olesnati okolnosti, a od nevinite begaat kako od gaol.....
Prostaci be![]()
интересно е што сум дошол до ваква ситуација и цело време типката ми правеше филм демек којзнае колкаво искуство имало и сето тоа... кога дознав :pusk: ми скрши филм бе! си реков од 15 април навака дека веќе не проаѓам низ истиот филм... многу болно беше!За мене збораш?
Јас ко вршев работа се неа не ми беше прв пат така да? Не знам шо сакаш да кажиш со ова,логички е мажи да кажат дали бегаат од невини или не а според никот логички е дека си женско.