За мажите: што ако таа е невина?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би/сте оделе до крај?

• Вкупно гласачи
    186
зависи како ќе биде нејзиното расположение. Јас сум голем џентлмен и никогаш не правам нешто што не сака девојката!

Не се имам најдено во таква ситуација, но мислам кога ќе се најдам да ја посоветувам малку

JuveFan напиша:
Не се имам најдено во таква ситуација, но мислам кога ќе се најдам да ја посоветувам малку
a ti sto bi ja posovetuval nemoj greota si nesakam idi so drug??:pos2::pos2::pos2:

Абе нема тука што да се мисли... Не е тоа којзнае што. Ако двајцата сакаат да се деси нешто ке се деси и толку. Целата работа треба да почне од некаде. И да не сум прочитал не сакам пошо нема искуство бла,бла,бла. Вие учени да не се родивте? Па сите сме биле некогаш во таква ситуација (невини).

Е добро де невина невина, мора да има некој кој што ќе и ја „скине„ таа етикета дека е невина. Би идел до крај ако стварно и се сака, грижа на совест што знам нема да ме јаде, едино неа може одкако ќе се освести што направила, ама поговорката ПОСЛЕ Е*ЕЊЕ НЕМА КАЕЊЕ кажува се'

Само да не биде заладена и да не плаче, туку да ужива во сексот.

ма само опуштено опуштено..Би и понудил искрени чуства и емоции да биде опуштена и да ужива во најубавото задоволство на љубовта
а тоа е сексот или водењето љубов..
Се понатака ке биде Страсно и неодоливо :back::wub::sekss::love2:

не ми се случило досега но и ако ми се случи ак сака девојката ке одам до крај ак не на здравје да сме живи и здрави

точкест напиша:
Би идел до крај ако стварно и се сака, грижа на совест што знам нема да ме јаде

Па нели имаше и опција зависи од неа

Ако она сака би одел,немам проблем со тоа.

spooky напиша:
Јас сум слушнал и друга крајност : „Сакам првиот да ми биде некој што не го знам, и да не го видам повеќе!“
\sepak definitivno bolje nego so nekoj sto go sakas.... barem NEMA DA GO VIDAM POVEKE....

spooky напиша:
Јас сум слушнал и друга крајност : „Сакам првиот да ми биде некој што не го знам, и да не го видам повеќе!“
Е јас сум за ова...:pos2::pos2::pos2::pos2:

luge sto ima vrska toa dali zenskata e nevina vazno e da saka ti da si i prviot. razbirate?:)

ако ја скиниш ке ти бара само тебе пак така другар ми си ја зеде бељата и ми велеше ој бе ебија ми се здосади и така да загреана беше не остај сами другарми и се омрсив:sekss::icon_bigg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom