- Член од
- 12 мај 2008
- Мислења
- 1.495
- Поени од реакции
- 38
Ако може некои информации за студирање во некоја од азиските земји (Јапонија, Кореја, Кина) или во Скандинавијата (Шведска, Норвешка)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако може некои информации за студирање во некоја од азиските земји (Јапонија, Кореја, Кина) или во Скандинавијата (Шведска, Норвешка)?
Кој Пере?За во Скандинавија, барај го Пере. Во Данска мислам дека е тој :wink:
Може, може. И фала, Петковски.Imam drugar vo Svedska sto studira, ke ti dadam kontakt ako sakas.
A kakvi se uslovite za vo Bugarija (Blagoevgrad i Sofija),slusnav nesto,deka bil donesen zakon za vo BG deka ne sme vo EU i mora da plakame po 3000 evra za upis na fax...???? ima nekoj sto znae da mi kaze???:nesum:
Во германија иако не сме од ЕУ се плаќа како и секој нормален германец. За бугарија појма немам.
A kakvi se uslovite za vo Bugarija (Blagoevgrad i Sofija),slusnav nesto,deka bil donesen zakon za vo BG deka ne sme vo EU i mora da plakame po 3000 evra za upis na fax...???? ima nekoj sto znae da mi kaze???:nesum:
Jas sakam da idam u Germanija ili u UK ali skolarinite im se haos
20000 Evra i 11000 Funti![]()
Ќе можеш ли да ми кажеш што треба да се направи за да се аплицира на некој државен медицински универзитет во Германија. Кои услови треба да ги исполнам, колкава е партиципацијата и дали има можност од на пример некој медицински факултет надвор од Германија, да се префрлам на некој друг медицински факултет што се наоѓа во Германија?
Дали молекуларна биологија и генетика ги има како посебни смерови на некој факултет? Кој назив се стекнува со завршувањето на молекуларна и кои се понудените опции за постдипломски? Многу прашувамно ме интересира се до детал
![]()
Vo viena mi e 20 evra od semestar hahahahha. Btw ima li nekoi nasinci u Wien, da napravime edna Makedonska zurka. Ja tuka znam se na se 3ca sto studiraat a se od Mkd
Vo viena mi e 20 evra od semestar hahahahha. Btw ima li nekoi nasinci u Wien, da napravime edna Makedonska zurka. Ja tuka znam se na se 3ca sto studiraat a se od Mkd