- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 741
- Поени од реакции
- 76
Ајде бидете искрени, дали имате пролеано солзи за вашата љубов? Пример, кога сте раскинале, сте биле повредени од негова/нејзина страна, ви недостигал/а, сте се искарале...можеби неостварена љубов...за било која икс причина, дали имате пролеано макар и една единствена солзичка за некој(а) кој(а) тогаш/сега ви бил(а)/е се?
Поготово ме интересира што ке кажат претставниците од посилниот пол, дали тие некогаш заплакале за женско??
Очекувам најискрени одговори
Еве да почнеме од мене...јас искрено, да, имам плачено кога еднаш стварно се искарав со дечко ми и тоа по моја кривица...Тогаш ептен ми беше тешко и мака, ми беше страв да не го изгубам поради мојата глупост...но сепак после искрено од срце му се извинив и најискрено го замолив да ми прости и ми го прифати извинувањето (за што сум му многу благодарна), виде дека стварно се каам за тоа што го направив и ми прости...и сега за среќа (да чукнам во дрво) се е прекрасно...
П.С. Се извинувам ако има слична тема (иако не сретнав таква) :smir:
Поготово ме интересира што ке кажат претставниците од посилниот пол, дали тие некогаш заплакале за женско??
Очекувам најискрени одговори
Еве да почнеме од мене...јас искрено, да, имам плачено кога еднаш стварно се искарав со дечко ми и тоа по моја кривица...Тогаш ептен ми беше тешко и мака, ми беше страв да не го изгубам поради мојата глупост...но сепак после искрено од срце му се извинив и најискрено го замолив да ми прости и ми го прифати извинувањето (за што сум му многу благодарна), виде дека стварно се каам за тоа што го направив и ми прости...и сега за среќа (да чукнам во дрво) се е прекрасно...
П.С. Се извинувам ако има слична тема (иако не сретнав таква) :smir: