Фан Клуб: Сандерленд

• Креатор на темата Креатор на темата [zEUs]
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добар состав имаат има надеж за 9-12место :smir:

Сандерленд - Ливерпул 0:1

Требаше барем еден гол да дадат...

И за Сандерленд имало фан клуб, а?

Требаше да земат бод, 0:0 за изиграат, уште 10-тина минути да издржеа..

Леле бе колку ми е жал, животот го оставија на терен и на крај им го закачија. Цццц, цела утакмица играа како што треба, и на крај...Имаат добри шанси сезонава, уште Џонс им фалеше во напад и ТОП!

Леле бе колку ми е жал, животот го оставија на терен и на крај им го закачија. Цццц, цела утакмица играа како што треба, и на крај...Имаат добри шанси сезонава, уште Џонс им фалеше во напад и ТОП!
Tocno e brat toa i mene mi e mn zal , se nadevam vo narednite utakmici ke imaat povace sreca .

[zEUs];1573946 напиша:
Да се надеваме каталонец , и убоо што си почнал да пратиш англиски фудбал па да видиш што е фудбал !!!

c c c :tapp:

мн ми се свига како брани голманов на сандерленд

мн ми се свига како брани голманов на сандерленд
Гордон е мн јак голман , прв голман е во Шкотска репрезентација а и платија добри пари пред 2 сезони да го донесат во своите редови .

[zEUs];1574786 напиша:
Гордон е мн јак голман , прв голман е во Шкотска репрезентација а и платија добри пари пред 2 сезони да го донесат во своите редови .
Најскапиот голман во историјата на Премиер Лигата е.

Sunderland have launched another bid to bring Blackburn striker Benni McCarthy to the Stadium of Light for £8.5m.

пунудава е пратена вчера на 16.08.2008.
Би било мн одлично засилување во нападат одличен голгетер а знае и да намести за гол , што ќе биде добар тандем со Џонс !!!

Сандерленд?Симпатичен тим...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom