Hellz Guardian
We do what we want
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 7.166
- Поени од реакции
- 1.784
Добар состав имаат има надеж за 9-12место :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bi bilo uboo da zavrsat od 6 do 8 pa da igraat u evropa !!!Добар состав имаат има надеж за 9-12место :smir:
Tocno e brat toa i mene mi e mn zal , se nadevam vo narednite utakmici ke imaat povace sreca .Леле бе колку ми е жал, животот го оставија на терен и на крај им го закачија. Цццц, цела утакмица играа како што треба, и на крај...Имаат добри шанси сезонава, уште Џонс им фалеше во напад и ТОП!
[zEUs];1573886 напиша:Tocno e brat toa i mene mi e mn zal , se nadevam vo narednite utakmici ke imaat povace sreca .
Да се надеваме каталонец , и убоо што си почнал да пратиш англиски фудбал па да видиш што е фудбал !!!Да се надеваме![]()
[zEUs];1573946 напиша:Да се надеваме каталонец , и убоо што си почнал да пратиш англиски фудбал па да видиш што е фудбал !!!
Гордон е мн јак голман , прв голман е во Шкотска репрезентација а и платија добри пари пред 2 сезони да го донесат во своите редови .мн ми се свига како брани голманов на сандерленд
Најскапиот голман во историјата на Премиер Лигата е.[zEUs];1574786 напиша:Гордон е мн јак голман , прв голман е во Шкотска репрезентација а и платија добри пари пред 2 сезони да го донесат во своите редови .
Гордон е стварно многу добар голман вреде пари.Најскапиот голман во историјата на Премиер Лигата е.