TheBossesSis
~ една жеМска со чаша ~
- Член од
- 1 октомври 2007
- Мислења
- 656
- Поени од реакции
- 16
нема кумановце ,а ни кумановке поправо. скопаље гу ниву па ск искочиле, се шетав по корзо...
Изгледами још се држимо за туј работу,него што викаш да направимо едну социјалну групу само за Кумановцу што су на Кајгану па да се знае кој е наша сортаАбе мислу дека доста е популарна Кајгана у Куманово ама знаеш какви смо ми кумановци,само си викамо ''да бе сга еве ке се замарам сс тој,немам другу работу"
И ја сам за тој што повише кумановци да пишуев на форум да се малко заебавамо знаеш дека смо по тој познати.:helou:
Дечки, дијалектов ви е најзакон од цела МК.:helou:
Изгледами још се држимо за туј работу,него што викаш да направимо едну социјалну групу само за Кумановцу што су на Кајгану па да се знае кој е наша сорта
Немај гајле за пет минута чекај покану.ПоздравДобра ти е идеја поштено.Сви Кумановци што су регистрирани на Кајгану форум да се соберев у едну групу и да си се видимо знаемо ли си се од куде смо си што смо си.Супер идеја,чека се реализација.
поздрав до тебе:helou:
Е стварно, спрема људи од други градови премалце смо.Поздрав до сви Кумановци на форум,нешто слабо се убацуемо у овј форум,морамо да гу популаризирамо Кајгану у Куманово:smir:
Фала фала.... и тој што викаш треба да гу популаризирамо Кајгану, све у свое време... поздрав и до тебе и сви кумановци на форум... и дајте идее како да доведемо кумановци на овј форум...Поздрав до сви Кумановци на форум,нешто слабо се убацуемо у овј форум,морамо да гу популаризирамо Кајгану у Куманово:smir:
Btw fala na pokanu :helou:Немај гајле за пет минута чекај покану.Поздрав
а на мене покануMa ima ne dosta na ovj forum, znam ja, samo malko smo mrze pa ostavljamo postovi od Veligden pa na Bozikj :nesvest: ( dobro ne svi ) Mora da se aktiviramo malko povise :salut:
Btw fala na pokanu :helou: