TheBossesSis
~ една жеМска со чаша ~
- Член од
- 1 октомври 2007
- Мислења
- 656
- Поени од реакции
- 16
нема кумановце ,а ни кумановке поправо. скопаље гу ниву па ск искочиле, се шетав по корзо...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе мислу дека доста е популарна Кајгана у Куманово ама знаеш какви смо ми кумановци,само си викамо ''да бе сга еве ке се замарам сс тој,немам другу работу"
И ја сам за тој што повише кумановци да пишуев на форум да се малко заебавамо знаеш дека смо по тој познати.:helou:
Дечки, дијалектов ви е најзакон од цела МК.:helou:
Изгледами још се држимо за туј работу,него што викаш да направимо едну социјалну групу само за Кумановцу што су на Кајгану па да се знае кој е наша сорта
Добра ти е идеја поштено.Сви Кумановци што су регистрирани на Кајгану форум да се соберев у едну групу и да си се видимо знаемо ли си се од куде смо си што смо си.Супер идеја,чека се реализација.
поздрав до тебе:helou:
Е стварно, спрема људи од други градови премалце смо.Поздрав до сви Кумановци на форум,нешто слабо се убацуемо у овј форум,морамо да гу популаризирамо Кајгану у Куманово:smir:
Поздрав до сви Кумановци на форум,нешто слабо се убацуемо у овј форум,морамо да гу популаризирамо Кајгану у Куманово:smir:
Немај гајле за пет минута чекај покану.Поздрав
Ma ima ne dosta na ovj forum, znam ja, samo malko smo mrze pa ostavljamo postovi od Veligden pa na Bozikj :nesvest: ( dobro ne svi) Mora da se aktiviramo malko povise :salut:
Btw fala na pokanu :helou: