Па ај сега по таа логика и убијците и разбојниците да ги расправаме на јавни дебати!А зошто не излезе некој од судство, од МВР и други субјекти поврзани со тоа, на јавна дебата пред националните медиуми?
Се знае кај се расправа по обвинение!
Па ај сега по таа логика и убијците и разбојниците да ги расправаме на јавни дебати!А зошто не излезе некој од судство, од МВР и други субјекти поврзани со тоа, на јавна дебата пред националните медиуми?
Каде ти тоа си видел случај на криминал да се решава на дебати????А зошто не излезе некој од судство, од МВР и други субјекти поврзани со тоа, на јавна дебата пред националните медиуми?
Како прво г. Зоран Заев е јавна личност и градоначалник на Струмица а не разбојник или убиецПа ај сега по таа логика и убијците и разбојниците да ги расправаме на јавни дебати!
Се знае кај се расправа по обвинение!
Та преку курот ако е јавна личност...и за него важат истите закони како и за менеКако прво г. Зоран Заев е јавна личност и градоначалник на Струмица а не разбојник или убиец
Како второ , во ниедна држава политичар немат вака малтретирано ...
Како трето нека излезат на јавна дебата со Гуевски па да си кажат што имаат а не преку СИТЕЛ ...
Воне за градоначалник на Кајгана.:helou:Та преку курот ако е јавна личност...и за него важат истите закони како и за мене
Господин претседателе ќе ме аболицираш ако засерам нешто?:pos2:Воне за градоначалник на Кајгана.:helou:
Па преку к.р ако е градоначалник , кој го спори тоа ????Како прво г. Зоран Заев е јавна личност и градоначалник на Струмица а не разбојник или убиец
Како трето нека излезат на јавна дебата со Гуевски па да си кажат што имаат а не преку СИТЕЛ ...
Море затвор во Синг-Синг ќе те пратам,итоа дупла доза,гледаш шо му се случува на Бранко со аболицииве.Плус ич око не ми трепнува од која партија си,кога сум партијски неопределен.:smir:Господин претседателе ќе ме аболицираш ако засерам нешто?:pos2:
Кој е бе тој ЗАЕВ??????????Како прво г. Зоран Заев е јавна личност и градоначалник на Струмица а не разбојник или убиец
Sudiite nemozat da gonat nekoj ako prvo MVR ne napravilo istraga i javno obvinitelstvo ili privatno lice da pokrene obvinenie. znaci sudiite mozele da igraat karti do 101 i nazad. I ovaa zemja nema sud zaradi licata kako BC koj prvo koga go imaa vtoriot mandat koga vmro 4 godini ne bea vo sobranieto ekspresno nosese zakoni i menuvase sudii a sega koga vmro smenija nekolku sudii odma za nego ne vazi sudot i on izigrava SUDIJA i osloboduva kogo ke mu tekne. Me nerviraat takvi ko tebe so mislat deka sudstvo nema od koga se VMRO na vlast. NE SUDSTVO VO MAKEDONIJA NEMA OD 1991!!Суд,зар во Македонија немаше суд до “вчера“?Каде беше судот кога Глобал започна да се гради?Судиите играа карти во некој ќумез или бркаа курви по ходниците нудејќи им работни места како помлади колешки доколку им го направат “денот поубав“?Каде беше судот за трговскиот во Прилеп,каде беше судот за Рамстор,Веро,Александар Палас,имаше ли суд за новинарот Владо од Кичево?Каде спиеше судот за гаражите кој се претворија во апартмани крај стадионот во Скопје?Ќе живеат ли газдите на овие објекти на вересија или ќе уживаат во “придобивките“ на оваа земја која нема СУД туку има само партијски намесници по судовите,кумови и други “шумски ѕверки“.