Случај ЗАЕВ - генерална дискусија

• Креатор на темата drle
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Ти си тој што ја врти работава, темата е за ЗАЕВ а не за СДСМ и за ВМРО...
Епа убо го прашав де...дали ќе докаже дека е невин во Бугарски суд или Грчки...уште чекам одговор.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Не бе папагалче мило, додека ја ти реплицирав на претходниот пост каде си ме цитирал ти веќе си ме претекнал со следен пост.

Иначе за твоето “прашање“. од каде на Заев информации кој кого му се јавувал и како може да докаже што било тема на разговор доколку постоеле такви повици?

Ова ти се чаршиски муабети, кога некој сака да се оправда “прашај го него он ќе ти каже„... се знае каде се дискутира и докажува вина или невиност.
Можел да ја одбие аболицијата, Б.Ц. не му е татко па да му наредува нели што ќе прави, ама тој си ја прифати.
А сега ништо нема да му помогне, оти вечно е обележан. Џабе сликање и по пресови одење, реалноста е таа.

Тој е ПОМИЛУВАН како криминалец, како некој што го прекршил законот. Оти..невини луѓе..не се помилуваат :)

Вие портокаловите бегате од прашања како евреин од крст.
:pos2::pos2::pos2:

Глупост до глупост. :kesa:

Епа убо го прашав де...дали ќе докаже дека е невин во Бугарски суд или Грчки...уште чекам одговор.
И? Која ти е поентата..

За што сум обвинет? :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.797
Поени од реакции
49.808
Заев како граѓанин на државава своја невиност докажува и одговара пред овој суд,нема Грчки нема Бугарски,ако бил невин нема од што да се плаши и тоа е тоа.
Направи што направи,крајната цел Бранко ја устера,го тргна за сите времиња од политика и како конкуренција а он нека им глуми таму “репресиран јунак’’ и жртва на системот во Струмица додека не го летнат на наредни избори

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Струмичкиот градоначалник го повикува на дебата премиерот или било кој друг како што вели во монтираниот процес против него да излезат и јавно да ги образложат аргументите за градбата на Глобал:
/quote]Лол... Џајми цела година го повикува на јавен тв дуел неќеше да излезе саа шо мо стана :pos2:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Јазикот е некогаш побрз од паметот:kesa:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Заев како граѓанин на државава своја невиност докажува и одговара пред овој суд,нема Грчки нема Бугарски,ако бил невин нема од што да се плаши и тоа е тоа.
Направи што направи,крајната цел Бранко ја устера,го тргна за сите времиња од политика и како конкуренција а он нека им глуми таму “репресиран јунак’’ и жртва на системот во Струмица додека не го летнат на наредни избори
Тешки примитивци сте...а појма немате дека е ова еден вид бумеранг против Грујо.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Лол... Џајми цела година го повикува на јавен тв дуел неќеше да излезе саа шо мо стана :pos2:
Па има разлика помеѓу судница и тв дуел.

А сега сака да си игра СУД на телевизија, каде ќе рипаат ко петли пред камера и никој никого нема да слуша.

Целата расправа ќе биде ко на форумов, со самоубиствениот папагал :pos2:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.797
Поени од реакции
49.808
Просветли не ајде како е ова бумеранг за Грујо....

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Заев е заебан, или поточно преебан:baeh:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Целата расправа ќе биде ко на форумов, со самоубиствениот папагал :pos2:
Поарно таков одколку квази патриот или дијабола патриот...појма немаш и самиот кутричкиот чии интереси штитиш...те жалам.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Кажи де одговори па ќе ти кажам :je:
Сакаш да ти кажам дали ќе докажам дали сум невин пред Грчки или Бугарски суд, без притоа да знам за што ме судат? :pos:

Да не сакаш и тв дуел? хахха

Каков лик си жими се...

Поарно таков одколку квази патриот или дијабола патриот...појма немаш и самиот кутричкиот чии интереси штитиш...те жалам.
Ахх ме погоди сега, готово..скршен сум... умрееееххх јаа квази патриотот, ме умре папагалот ...од смеа :pos:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.797
Поени од реакции
49.808
добро сеа не те запцув за тоа “примитивец’’,мислев дека ке кажеш нешто паметно да читнеме ти место тоа глумиш “високи сваќања’’ и “скриен интелект’’,уствари уште си го бараш сендвичот и 500те денара што ти ги дужи Шема за лепење плакати за кампањата 'тибам куротнот неписмен

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Не така одамна на другиот крај од државава,еден друг обвинет чекаше да ја докаже својата невиност во притвор.Чекајќи во притворот тој се самуби од заседа во кофа со вода.Имаше ли опасност вакво нешто да се случи со Заев,засекогаш ќе остане тајна која ќе ја знае тој и оној што би се обидел да му “помогне“ во намерите.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom