Случај ЗАЕВ - генерална дискусија

• Креатор на темата drle
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
M

_MACA_

Гостин
А Гвујо не е,штом штанца закони како во печатница,итоа по два пати на ден ист закон во собрание,абе ајде одете у к.... и едните и другите,ах,шо државче бевме,мајката му ибавте.
Абе и он не е китка за мирисање..ама за разлика од него Брано е прочитана прикаска..:helou:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
192
Абе и он не е китка за мирисање..ама за разлика од него Брано е прочитана прикаска..:helou:
Па така мори МАСО,критика малку и на другата страна,ебаго.:smir:

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Јас знам дека не е најдобар ,али па ти што го напраи него ,пропалица и прочитана приказна!!!!
Мала ,ептен го потценуваш претседателот:nenene:

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Не се сложувам со Silen, ниту пак со тебе. Аргументот е небитен дали се многу или малку, што сепак е релативен поим. Се бројат тие што гласале т.е. што учествуваат во политичкиот живот.
Јас на оваа тема воопшто немам пишувано, не ми е јасно за што не се согласуваш?

M

_MACA_

Гостин
Јас знам дека не е најдобар ,али па ти што го напраи него ,пропалица и прочитана приказна!!!!
Мала ,ептен го потценуваш претседателот:nenene:
Шо е бе голем?:)
Каков е тој претседатл кој прави делба...и ги гледа само интересите на опозицијата?...и ги ослободува криминалците, кои го наполниле џебот со пари од маката на народот!

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Шо е бе голем?:)
Каков е тој претседатл кој прави делба...и ги гледа само интересите на опозицијата?...и ги ослободува криминалците, кои го наполниле џебот со пари од маката на народот!
Ах мацо мацо..:)
Тоа дали ги гледа САМО интересите на опозицијата е твое мислење ама мислам дека не е точно ,за жал. :)
Баш мислам дека имаше фер однос кон сите и позиција и опозиција..али тоа е мое мислење и не мора да е точно.
А и не ослободил толку многу ,а посебно во овој случај не е криминалец сигурно ,ама ете така испадна ,а зошто баш вака испадна времето ке покаже ,секако он си знае што праи..а јас го подржувам..

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Каква срамота.. каква злоупотреба и терање паралелна власт...

... ова е најнискиот потег, односно најголемиот ДОКАЗ.. кој се крие зад најголемиот организиран криминал во Македонија!

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
И нека продолжи Бранко (заедно со СДСМ) да ми тврдат дека се за влез на Македонија во ЕУ и НАТО, ова го мислам затоа што:

• Мешање во судска власт, значи независно судство тоа не е услов за ЕУ и НАТО
  • Непотпишување на закон кои по втор пат е донесен во собрание од страна на претседателот на државата е кршење преседан невиден кои не не води кон НАТО и ЕУ
И од овој момент мислам дека треба да престанеме да дискутираме дали Заев е виновен или не, аболиција или помилување се дава за некој кој направил криминал. Од вечерва сите дилеме се расчистени.

Сега искрено не ми е чудно Црвенковски секој момент да се соочи со импичмент и тоа ѓубре од политичар конечно да го снема.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Баш мислам дека имаше фер однос кон сите и позиција и опозиција..али тоа е мое мислење и не мора да е точно.
Точно!

А и не ослободил толку многу ,а посебно во овој случај не е криминалец сигурно ,ама ете така испадна зошто баш вака испадна времето ке покаже ,секако он си знае што праи..а јас го подржувам..

Со кратки зборови,

“ЈАС“ незнам што правам, ама затоа Бранко прави за мене, он најдобро знае како “ЈАС“ сакам и мислам, и да грешам... сигурно е за “МОЕ“ добро!

M

_MACA_

Гостин
Ах мацо мацо..:)
Тоа дали ги гледа САМО интересите на опозицијата е твое мислење ама мислам дека не е точно ,за жал. :)
А и не ослободил толку многу ,а посебно во овој случај не е криминалец сигурно ,ама ете така испадна ,а зошто баш вака испадна времето ке покаже ,секако он си знае што праи..а јас го подржувам..
Во ред ги почитувам другите мислења...но за среќа му се ближе крајчето на Бранко.Иден претседател на МАКЕДОНИЈА ке биде брат Љубе.:smir:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Во ред ги почитувам другите мислења...но за среќа му се ближе крајчето на Бранко.Иден претседател на МАКЕДОНИЈА ке биде брат Љубе.:smir:
Не СИТЕ мислења заслужуваат почит :)

Премногу “демократија“ ќе не одведе до степен каде секој ќе истресе било што и на наша штета без притоа да потегне одговорност.

M

_MACA_

Гостин
Не СИТЕ мислења заслужуваат почит :)

Премногу “демократија“ ќе не одведе до степен каде секој ќе истресе било што и на наша штета без притоа да потегне одговорност.
Да во ПРАВО си...но секој има право на свое мислење и не значи ако го почитувам дека и ке го прифатам или подржам...:nenene:сепак денеска нашата "демократија" не тера да се правиме "глупи" иако всушност и не постои...:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom