Пропуштени шанси...

• Креатор на темата Lady
  • Време на започнување

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
жалам само за пропуштените шанси со женски..Глуп глуп најглуп .ама ете., за друго ништо не жалам.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Жалам за шансата што ја пропуштив со една девојка, и највеќе жалам што ги пропуштив сите шанси да одам на концерт на Тоше :(:(:(:((((

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
zalam sto sekoj pat koga ANGELOT imase koncert jas bev zafateniot i sekoj pat bese aj drugiot pat,no najveke me boli toa sto na posledniot koncert koj mi bese vo plan kolegata me zamoli da se smenime za da idel on mu rekov e ako de ja ke idam na drugiot ne e problem tolku prepustiv pa za ovoj,ke ima pa ide nova god. sigurno ke pravi uste eden humanitaren,no do toa ne dojde i sega se jadam ziv,no vecerva osetiv barem del kako da bev kaj nego na koncert lesna mu zemja rip

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.539
Поени од реакции
5.526
жалам што не отиднав на некој од концертите на Тоше...:(

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
жалам што замина најдобриот ангел на земјава,а најмногу ќе жалам доколку не одиме по патот по кој тој не водеше,вечерва сите не зближи,така и треба да останеме зближени(едно)

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Жалам...Во моментов мислам само на тоа Зошто не отидов во Скопје на концертот...Си ветив, ќе идам на наредниот...ама..

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
жалам што не отиднав на некој од концертите на Тоше...:(
Исто. А можев. Иако не му бев некој голем фан, сепак ми се свиѓаа неговите песни.

И за уште една пропуштена шанса- Шанса да бидам со човекот кој го сакам(в)- незнам ни сама. И тоа заради лична и огромна грешка. Ама јбг животот не учи на лекции, а и ние мора да ја сносиме одговорноста.
Друг пат ќе знам.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Жалам...Во моментов мислам само на тоа Зошто не отидов во Скопје на концертот...Си ветив, ќе идам на наредниот...ама..
Исто од збор до збор, нема потреба друго да пишувам :toe:

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Жалам што не отидов ни еднаш на концерт на Тоше... а следна шанса нема да имам:toe::cry::cry:

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Сега веќе имам повод за да пишам на темава и шанса за која ќе жалам...што не отидов само на последниот конверт на Тоше,иако претходно на сите сум бил што биле во Скопје,си викав ај бе неможам овој да одам и така прави по неколку годишно сигурно ќе има и друг па тогаш ќе одам...Нема да има друг :cry:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Имам пишано во темава,ама морам да пишам за што зажалив последно...

Што не отидов на последниот концерт на Тоше,а можев...Никогаш нема да си опростам што не отидов.

Член од
16 октомври 2007
Мислења
70
Поени од реакции
5
Zalam za Tose, no barem si zamina vo mir,vo son,ke sviri gore so ekipata sto zamina pred nego(hendriks,bonam,morison,bon skot,linard skinard i johny cash)

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
Имам пишано во темава,ама морам да пишам за што зажалив последно...

Што не отидов на последниот концерт на Тоше,а можев...Никогаш нема да си опростам што не отидов.
Истото е кај мене. Ништо не ме спречи да отидам, едноставно си реков „Као да нема да направи скоро уште некој, па тогаш ќе му одам, гарант ќе биде подобар од овој...“ Нема да има подобар... :(

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Жалам што го изгубивме Тошка, жалам што сум пропуштила некои личности низ животот, што не успеав да се заљубам вистински...

Kajgana Shop

На врв Bottom