Пропуштени шанси...

• Креатор на темата Lady
  • Време на започнување

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Сум пропуштила за школување у странство поради љубов ама не се каам.... Воопшто.....

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Koj moze da gi izbroi propustenite sansi. Ne mi se veruva deka ima takov covek. Premnogu se ...

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Zal mi e sto ja propustiv sansata da se prijavam za voditelka na mtv adria zaradi banalni pricini...:tapp:

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
жалам што сум глуп како патика;секогаш ми велеле искористи го моментот јас се заебавав на сето тоа....

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
Sum propustal mnogu, no edna rabota me progonuva samo...
Da zhal mi e sto ja propustiv.

Д

Демијан

Гостин
Zalam za spored mene najubavata devojka na cel svet! Me sakase imav sansa da imam premnogu ubava devojka ama toa e toa . sega nemozam nisto zasto taa e so drug dolgo vreme i verojatno e srekna i go saka !! ama toa e toa COVEK UCI OD GRESKI!!!

baldzi

Fascination Never Ends!
Член од
16 јуни 2006
Мислења
176
Поени од реакции
3
Ооооо за некои работи нема никогаш да си простам ама шо да се прави млад,зелен,неискусен......... :tapp:

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
42
жалам у школо ко знам одговорот а не го кажувам за да не згрешам, а после ме фаќаат оти не знам, и ми е мака не шо не сум кажал туку шо не сум знаел.исто така жалам што престанав со тенис а знам дека можев да успејам у тој спорт, ама сум среќен шо ја најдов одбојката.и трето на полето на љубов, се каам шо сум пропуштил едно девојче у седмо шо ми се свиѓа мн сеа ама јбг не е само она на светов има и други...
После секој дожд доаѓа сонце, и на секој ке му доат неговите 5 минути шо значи дека и не се каам баш толку. =P

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Да, до ден денес. Беше тоа најдобрата шанса што за жал премногу касно увидов дека е добра. После работите тргнаа во друг правец... И од моја и од негова страна, сега на двајцата ни е добро. :) Само можеше да ни биде добро заедно, ама ако... Не се каам. Само жалам малку.

Има и други шанси што никако не сум смеела да ги пропуштам, ама сум била слепа... Ама ако почнам да набројувам, ќе се депримирам, така да боље да преминам на поведра тема. :icon_lol:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Не е сосема изгубено се`, има уште малку простор да се средат работите... Ама жалам за многу нешта, да.
До пред некое време не бев јас ако не дозволев среќата да ми излета од раце. Пропуштив не една... Сто. А уморна сум од тоа да ја пуштам да си оди... Веќе нема. Толку беше, енде.

Член од
15 септември 2007
Мислења
17
Поени од реакции
0
Да жалам за неколку пропуштени шанси ... Но во принцип се се надокнадува во животот ... :icon_roll

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.560
Поени од реакции
5.553
мн. пропуштени шанси за некој се каам за некој не

Член од
23 септември 2007
Мислења
43
Поени од реакции
0
Лелеее... ме боцка срцето кога ќе помислам на тие работи!!! Не сакам да се сеќавам ама неможам ни да ги заборавам!!! Сега би знаел што да направам!!!:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom