Кладилница

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Минатата недела ме бутна само Лацио, вчера ме бутна Велез(арг), а денес ме бутна само Маљорка. Па мајка му стара, барем едно да излезеше сега ќе бев во позитивна нула! Ако и нареден викенд ме заебе fucking 1 game i`ll shot myself!:tapp:

Исто и јас како Ице Хендрих се за една пред 3 викенди за 15.000 пред 2 викенди за 10.000 а минатиот викенд за 1.500 :kesa: Нема аир од спортскава 10.000 ќе земеш 15.000 ќе оставиш :nesvest:

Минатата недела ме бутна само Лацио, вчера ме бутна Велез(арг), а денес ме бутна само Маљорка. Па мајка му стара, барем едно да излезеше сега ќе бев во позитивна нула! Ако и нареден викенд ме заебе fucking 1 game i`ll shot myself!:tapp:
Еве колку да те информирам.Велез на 1:0 промаши пенал.Мајорка на 0:1 промаши пенал,па ти сега види до кај си:))))

Од оваа година почнав да си водам сметка колку сум дал а колку сум земал, така да во моментот сум во + 400 ден. а до пред 2 недели бев во + 1.000.. тоа е тоа :toe:

Правам пауза од овој викенд... Посебно ме изнервира што паднав на една утакмица за 5600 денари:kesa:

Еве колку да те информирам.Велез на 1:0 промаши пенал.Мајорка на 0:1 промаши пенал,па ти сега види до кај си:))))
A шо ти требаше ова, и мене ме бутна Мајорка...:nerv:

Инаку ми тргна последниов месец, фатив околу 5500 денари со вкупен влог од околу 1500 денари. 4000 во ќар! :)

Значи брзав во 10 за 8 испаднав од дома,трчав до кладилница да ја ставам Рен на ливче..У 7 и 59 го уплатив ливчето и на крај само она ќе ми го тури за 1200 ден..Не се кој знае колку,ама пак друг е филингот коа ќе фатиш :).. Јебига таква ми е среќата..:tapp:

се убив играјќи и во Србија кога сум и тука кога ќе дојдам. Никад неам фатено :toe:

Во средата за малце на 60 денари :xx: 2 илјадарки.

A.Villa - United - X2 (1-1)
Everton - Chelsea - 1 (2-1)
West Ham - Birmingham - 1 (2-0)
Blackburn - Hull X (1-0) :(

за некои кладилницата не е хоби, туку главен извор за егзистенција, подалеку од нив, ќе ве заразат

Еден комшија малку поголем од мене уплатил 10 утакмици за 150 денари и фатил 113.000 денари.Нека му се честито.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom