Кладилница

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Многу оскудно си ја поставил темата.:smir:
Има доста за кажување за оваа завист кај луѓето,посебно оние кога барем еднаш ќе добијат.
Јас се обложувам не секогаш,понекогаш.
И имам добиено два-три пати.:vozbud:
Сите ние го имаме барем малку она коцкарското.Било машко или женско.

Да знаеш дека вие девојките и жените воопшто повеќе среќа имате во такви работи. Јас неможев да добијам ништо 6 месеци и девојка ми еднаш уплати и фати 12,000 ден.:vozbud: Ме скина од заебавање.:toe:

Да знаеш дека вие девојките и жените воопшто повеќе среќа имате во такви работи. Јас неможев да добијам ништо 6 месеци и девојка ми еднаш уплати и фати 12,000 ден.:vozbud: Ме скина од заебавање.:toe:
Ништо.Баксузи сте Вие машките.
За џабе по цел ден гледате фудбал.:tapp:
Ние жените треба посериозно да се зафатиме со спортската.

Почнав некако да се откажувам и од неа. Немам пишано 1 месец, ќе видиме што понатака. Него, читам на претходниве страни има дискусии околу тоа дали се заработува од кладилница? - Нормално дека ДА. Да не се гледаме самите околу тоа. Ние уплаќаме со 50 денари, а сакаме да добиеме 3000. Е не оди така. Ако сакаш да добиеш повеќе, треба да вложиш и повеќе. Познавам луѓе кои живеат од кладилници, по 1000 евра и повеќе уплаќаат на сингл натпревари, ама то е, секој со среќата. :wink:

Ако веќе си ја ставил утакмицата, а е одложена, ти се брои со коефициент 1.

Јас не се кладам од проста причина што знам дека ако почнам нема да можам да престанам:kesa:

jas igram od 6 odd aktivno pa se do sega 21,5 god izalam sto pocnav :kesa:
poker nikogas
rulet nikogas
barbut nikogas
kladilnica ednas - sekogas:toe:

Jas pocnav od 5odd i do sega nema mesec da ne izlezam vo plus:toe:
Eden sovet:nikogas ne igraj poveke od dve utakmici na tiket.:salut:

Jas pocnav od 5odd i do sega nema mesec da ne izlezam vo plus:toe:
Eden sovet:nikogas ne igraj poveke od dve utakmici na tiket.:salut:
druze a kaj ima toj uslov vo koja kladilnica igram veke 10 god i kaj nas vo pp imase vo nekoi kl takov uslov ama go ukinaja minumum 4 ili 2 od italija anglija
francija germanija :)

Во кладилница влегувам ако треба за чичко ми нешто да пишам или земам пари кога тој не можи.

А јас лично си знам немам среќа во комарот и во љубовта и си се држам настрана :icon_lol:.

Абе заразно е тоа бе порано само спортска играв сеа и кучиња и кено...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom