Кладилница

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Само чера паднах на баја иначе од некни навам 3 недели по ред се на една пагам и не играам веке до крајо на сезоонта:jaj:

Kоцка.. убаво е да :)

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Коцка убаво е да...убав спорт е хахаха

И доаѓа другиов јас се извињавам на вашиот парламент.. :pos:

Еве ви шо играв денес

19:00 -> Ancona - Cittadella = 1 @ 2.15
20:15 -> Osnabruck - Hansa Rostock = 2 @ 2.50
20:30 -> Strasbourg - Metz = 1 @ 2.30
20:45 -> Norwich - Reading = 2 @ 2.65
21:00 -> Newcastle - Portsmouth = 1 @ 2.05
21:00 -> Ferreira - Academica = 1 @ 2.15

Вкупен коефициент: 144.394
Уплата: 300 денари
Добивка: 43,310.45 денари

По еден саат дневно најмалце губам време во склопување на тикети, и до пред некое време добивав некои ситни пари и не бев толку преокупиран, а сеа пред месец дена си симнав една книгичка со помош околу типувањето, и морам да се пофалам дека има резултати и тоа големи, најмалку 100евра неделно зимам, што за мои години е одлично. Ако сакај некој да му ја пратам нека пише пп. :)

Еве ви шо играв денес

19:00 -> Ancona - Cittadella = 1 @ 2.15
20:15 -> Osnabruck - Hansa Rostock = 2 @ 2.50
20:30 -> Strasbourg - Metz = 1 @ 2.30
20:45 -> Norwich - Reading = 2 @ 2.65
21:00 -> Newcastle - Portsmouth = 1 @ 2.05
21:00 -> Ferreira - Academica = 1 @ 2.15

Вкупен коефициент: 144.394
Уплата: 300 денари
Добивка: 43,310.45 денари
Добро земал си пара денеска:pos2::pos2:

Спортска не фанах ама на кучиинта им земах 300 денаре:vozbud::pos2:

Добро земал си пара денеска:pos2::pos2:

Спортска не фанах ама на кучиинта им земах 300 денаре:vozbud::pos2:
ееее кути од кутриинта ного губам, а коо губам сакам ептен да изгубам знчи и мака мее теско мее знчи... :nesum:

спортска не сум ставил 1 месец а порано секој ден по 200 денара идеа за кладилница

Imam igrano nekolku pati ama nema leb od toa.

Ima leb

jak%20igrac%20do%20mojega.JPG

Како ми тргнало ќе влезам во гинис. И 4 пат по ред нејверојтно ќе промашам само еден натпревар. Го чекам Лион за 1400 ама на полувреме губи со 2-0:jaj:

ufff merak za kladilnica imam epten... sabota-nedela i za liga na sampioni igram po edno 5-6 livcinja dnevno , a koa ke ima poslabo utakmici vo tekot na nedelata po edno livce koa kako , leb nema osven ako ne ti javat nekoja mestena ali sepak kako zanimacija ne e loso...

денеска изиграх:

Молде - Валеренга 1 (0-1)пп е:tapp:
Бате Борисов - Неман 1-1 фанах га:vozbud:
Старт - Лилестром 2-0 факам га:vozbud:
Лин - Роземберг 2 21:15:helou:
Васули - Пандурии 1-0 фанах га:vozbud:

По еден саат дневно најмалце губам време во склопување на тикети, и до пред некое време добивав некои ситни пари и не бев толку преокупиран, а сеа пред месец дена си симнав една книгичка со помош околу типувањето, и морам да се пофалам дека има резултати и тоа големи, најмалку 100евра неделно зимам, што за мои години е одлично. Ако сакај некој да му ја пратам нека пише пп. :)

дај прати ја таа книга благодарение на која најмалку 100 евра неделно земаш:)Е,ако добиваш и 2 саати за скопување едно добро ливче не жали..многу подобро така отколу да седнеш и за 5 мин да изнапишеш некои глупости..со среќа во понатамошното уплќање:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom