Исто како што ЉГ мислеше дека може да се врати на чело на ВМРОNa BC ne mu treba niska igra za da se vrati vo SDSM toj tamo moze da se vrati koga saka i kako saka i na koja pozicija.
Исто како што ЉГ мислеше дека може да се врати на чело на ВМРОNa BC ne mu treba niska igra za da se vrati vo SDSM toj tamo moze da se vrati koga saka i kako saka i na koja pozicija.
Па шо излегувате од него ако не е комплетно без вас.Ако е чист Заев ќе го ослободат...туку не му се чисти сметките има лапнато 10 милиона од кои 5 ги турил во џеб а останатите 5 отишле за финансирање на предизборната кампања на коалицијата СонцеАбе фрик тој сака да се врати опозицијата во собрание, собранието е комплетно собрание со опозиција, не без неа!
А инаку ова е чист реванш кон власта која што полека но сигурно го воведува фашизмот,едно партиски систем
Кои евра кои милиони ги сонуваш...тие пари се од донаторот и се до денар вложени во капиталот и проектот наречен Глобал а при тоа државата не даде ни скршен денар...а што се однесува до пресудите, не верувам до крај во независноста на судството, кога адвокатите на обвинетите ја добиваат одлуката на Кривичниот судски совет многу подоцна отколку една приватна телевизија со национална концесија т.е. СИТЕЛ и Латас ЛапрдовиќПа шо излегувате од него ако не е комплетно без вас.Ако е чист Заев ќе го ослободат...туку не му се чисти сметките има лапнато 10 милиона од кои 5 ги турил во џеб а останатите 5 отишле за финансирање на предизборната кампања на коалицијата Сонце
Јас што ќе и што читам ич кур да не те болиЕ од тие стрип филмови далеку ќе стигниме....доста веќе читаш Проширена Преродба и Надградена а тој дотичниот бар не бега од одговорност како п.... под кошула како вашиот дијабола патриот Грујо.:helou:
Samo uste da kazes civi pari lapnal, od kogo se tie pari koj mu gi dal za da gi lapne, mozda ministerstvo za finansii, ekonomija, transport i vrski ili Vlada,Па шо излегувате од него ако не е комплетно без вас.Ако е чист Заев ќе го ослободат...туку не му се чисти сметките има лапнато 10 милиона од кои 5 ги турил во џеб а останатите 5 отишле за финансирање на предизборната кампања на коалицијата Сонце
Нема јас за што да се лутам или не.Ме заболе за Заев исто колку утре и Грујо или било кој се најде пред судија осомничен за криминал.Иначе се користиш со глупи примери , сите знаат дека Амди е ситен лопов во споредба со Бранко , за кој скоро секое дете знае .Ова скоро доаѓа од еден дел ограничени глупи деца ,кои наместо да гледаат цртани на тв слушаат што глупости тресат мајка му и татко кои се шитнале за вреќа брашно , па после и пишуваат по форумов.Сигурно дека и тогаш не веруваше ама угледот беше голем да се наруши па не можеше да си дозволи таков луксуз па Младенов си доби што му следуваше...а ако се лутиш за аболицијата ајде ќе те тешам со тоа што го помилува Амди Бајрам од вашата коалиција поради добро однесување а требаше да лежи уште година дена ако не и повеќе поради онај тежок грабеж на платното во конфекцијата Македонка од Штип од кој им се поматува на Штипјани кога ќе им текне.
Кога требаше да разговара за многу клучни работи а во нив спаѓа и спорот со името а тој бегаше од одговорноста да соопшти на народот по ходниците низ собранието...ама оф топик си и не по некоја случајност туку по традиција на ДПМНЕ на секое прашање бега од одговор или менува тема...Јас што ќе и што читам ич кур да не те боли.....не бега од одговорност, тоа на друг да му го кажеш, ако не бегаше немаше цела сдсмовска машинерија да ја покрене за со улични методи да се извади.
Само пуштав балони бе од кај на мене информации кој,колку од каде и зошто украл.Иначе јас мислам дека Заев е доста способен човек но батката е на погрешна страна.Samo uste da kazes civi pari lapnal, od kogo se tie pari koj mu gi dal za da gi lapne, mozda ministerstvo za finansii, ekonomija, transport i vrski ili Vlada,
Abe coek RM nema ni denar vlozeno vo toj trgovski, ima zaraboteni 1 milion evra koi se na smetka na opstinata, plus okolu 400 semejstva leb vadat tamu.
Zatoa e nagraduvan od Evropa.
Ne e rabotata samo da kazes toj e lopov ukral tolku i tolku, pa ako toa ti go kazale vo stab, rasprasajse malku moze samo te lazele.
А тоа е болката? Бар си искрен :pos2:Само пуштав балони бе од кај на мене информации кој,колку од каде и зошто украл.Иначе јас мислам дека Заев е доста способен човек но батката е на погрешна страна.
Ама издишан :je:Pustam ruka dosta debel balon pusti.:smir:
Па приложи го, бар да знаеме кого на бандера....п.с. Груевски предаде име и идентитет а не некој од СДСМ...имам и доказ а и продолжи соместо со нешто попаметно најарно ќе ти биде
Абе така ми се чини или имаш преголеми очекувања од демократијата.Цела држава ни е жмк со изиграваат мајмуни метилави глупави...
на што личиме, за кај сме - за никаде и таму нема да не примат.
Едниве на СДС им ги пикаат во затвор членовите, другиве како мали деца надвор од собрание.
Грујо се исплаши и ајде ЗЗ во затвор...
Рада плаченката надвор од салата..
Никогаш нема да созрееме како демократија и држава.
Може и крајно време е СДС да се реформира а ДПА и ДУИ да си најдат нови лидери, кои нема да бидат со толку заостанати сфаќања за се што се случува околу нив.
Човек само да се нервира ако прочита вакво нешто или да слушне, до кога ?!?!